Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Problem z dopasowaniem obiektywu

SQone
    Guest

Domyślnie Problem z dopasowaniem obiektywu

WITAM Mam canona 400d i niedawno przez pomyłke zakupiłem obiektyw SIGMA z mocowniem do lustrzanek SIGMA mam teraz pytanie czy jest jakas mozliwosc dopasowania tego obiektywu do mojego CANONA

Jestem tutaj pierwszy raz wiec jak zle cos napisalem albo nie tu gdzie trzeba to prosze o info gdzie mam pytac w mojej sprawie

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SQone Zobacz posta
    WITAM Mam canona 400d i niedawno przez pomyłke zakupiłem obiektyw SIGMA z mocowniem do lustrzanek SIGMA mam teraz pytanie czy jest jakas mozliwosc dopasowania tego obiektywu do mojego CANONA
    Niestety nie ma. Jedyne co Ci zostało to sprzedać (tylko trudno znaleźć chętnego bo Sigma to zdecydowanie najsłabiej rozpowszechniony system) i kupić inny...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jesteś pewien że to mocowanie sigma?
    Może nikon lub pentax, w takim wypadku istnieje możliwość zakupu przejściówki.
    Jeżeli to jednak Sigma to pozostaje ci sprzedać sprzęt tak jak mówił Krzychu.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jeśli to obiektyw AF to niezależnie jakie to mocowanie nie warto bawić się w przejściówki, bo nie przenoszą automatyki.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Jeżeli kupiłeś "niedawno" i w "normalnym" obrocie to masz 7 dni (niektóre firmy dają 10) na zwrot sprzętu do sprzedawcy - w nienaruszonym stanie. Łaski nie robi i musi przyjąć. Albo wymiana na mocowanie EOS u niego.

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Jeżeli kupiłeś "niedawno" i w "normalnym" obrocie to masz 7 dni (niektóre firmy dają 10) na zwrot sprzętu do sprzedawcy - w nienaruszonym stanie. Łaski nie robi i musi przyjąć. Albo wymiana na mocowanie EOS u niego.
    Swieta racja. Chyba, ze sklep .......
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Jeśli kupił przez internet, to ma 10 dni na zwrot bez żadnej łaski. Nie mam pojęcia skąd te 7 dni wziąłeś

SQone
    Guest

Domyślnie

WIELKIE DZIEKI ZA INFORMACJE TERAZ WIEM NA CZYM STOJE
    kupiłem go na allegro od kolesia ktory pewnie tez nie zwrocił uwagi na mocowanie. Cóż bede musiał go sprzedac szkoda normalnie mozna sie wkurzyc majac w ręku sprzęt a tu sie okazuje ze nie pasuje pozdrawiam i dziękuje

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SQone Zobacz posta
    WIELKIE DZIEKI ZA INFORMACJE TERAZ WIEM NA CZYM STOJE
    kupiłem go na allegro od kolesia ktory pewnie tez nie zwrocił uwagi na mocowanie. Cóż bede musiał go sprzedac szkoda normalnie mozna sie wkurzyc majac w ręku sprzęt a tu sie okazuje ze nie pasuje pozdrawiam i dziękuje
    a powinien napisac co sprzedajesz. W zasadzie to obaj jestescie winni - on, ze nie napisal jakie mocowanie ma szkielko, Ty ze kupiles w ciemno..
    Zycze Ci powodzenia w zalatwieniu sprawy. Daj koniecznie znac jak poszlo
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Jeśli kupił przez internet, to ma 10 dni na zwrot bez żadnej łaski. Nie mam pojęcia skąd te 7 dni wziąłeś
    Z doświadczenia :razz: Sklep stacjonarny ma minimum 7 dni. (może dać 10 - nie musi)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów