-
Uzależniony
5d2 a 7d to zupełnie inny target odbiorcy wiec raczej nie porownywałbym ich bezposrednio ze sobą. Widze ze kupujacy chyba jednak nie potrzebuje jeszcze FF wiec nie będe proponować. Chodzi mi o to ze jedni sa zachwyceni 7d drudzy nie, pracowałem przez 2tygodnie na 7d w redakcji, nie jestem zachwycony moze tak to ujmę patrzac na cene zdecydowanie mowie nie gdyż ta puszka do mnie nie przemawia. Ma ona sens tak jak jest w posiadaniu mojego kumpla 1ds+7d wtedy ma idealne uzupelnienie i 7d sprawdza sie tam gdzie dsowi brak np. fpsów z tym ze jednak 7d to takie ulepszone 50d z lepsza matryca odrobinę, afem kosztujace 2x tyle. Zastanawiam się czy wykorzystasz te mozliwosci? Moze na poczatek lepiej kupic tansza puszke a lepsze szkiełka. Nie sugeruj sie tym ze szklad do FF sa drozsze, to są po prostu eLki one sa drogie, ale kupuje sie na lata nie na rok czy dwa (nie mowie ze nie mozna kazdy robi co chce) chodzi mi o to ze sa bardzo wytrzymałe i porzadne obrazujące najlepszą jakość i przy przejsciu na FF nie będziesz musiał zmieniać szklarni.
Mysle ze tak jak koledzy proponują zestaw 17-55 2.8 IS+70-200 2.8 IS to dobry zestaw mozesz sobie dolozyc 50 1.4 czy tam 85 1.8 co wolisz;]
To co napisałem wyzej to tylko moja subiektywna opinia i nie kazdy musi sie z nią zgadzać;]
Uprawnienia umieszczania postów