I takie binokle dopasowane do pilotki![]()
I takie binokle dopasowane do pilotki![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Na cycki? Bessensu...
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jak kasiasta, to i teściową można zbajerować. Jak dobrze pójdzie to można szafę ze sprzętem zasilić![]()
EOS 5, 500N, 400D, 50D
Żadnego. A nie o to chodzi?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Już od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w tym wątku chodzi o pisanie czegokolwiek... Dzięki niemu awansowałem z "już coś napisał" na "początki nałogu" ;D
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Mam znajomego ma N D3 i robi sluby juz od 150zł... wiec nie przesadzajcie <lol>
Może ma brzydką asystentkę?
asystentka to słaby pomysł - panna młoda może być o nią zazdrosna na plenerze.