Jak ma 5D II to 3k jak nic.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ale beda tez dwie eLki, wiec moze 4.5?![]()
To zależy ile Lek. Proponuję +500 od każdej.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ale jak bede robil caly slub bez lampy, to moge dac +10 do lansu +300 do ceny?![]()
A jeszcze jak nie zdejmiesz dekla z obiektywu to dodatkowo 1k do lansu i 2k do ceny za artystyczne zdjęcia na których za każdym razem można odkryć coś nowego.
A jak mam jeszcze nową 1kę to ile mogę dopisać, bo właśnie podliczam się według Waszych wytycznych..
Jarek
Ale D czy Ds?