Julia, nie przejmuj się, rób swoje a ludzie niech sobie piszą, jakie to ma znaczenie?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
nie znam Cie, skad moge wiedziec co Toba kierowalo lub autorka tekstu? moje pierwsze skojarzenie - super reklama.. co jest oburzajacego w tym co napisalem? przeciez ani Cie nie obrazilem, anie nie potepilem? kazdy postrzega swiat na swoj wlasny sposob, tak samo kazdy interpretuje to co widzi, czyta czy slyszy. wystarczy proste sprostowanie "nie czacha, to nie dla reklamy"...
staram sie nie byc anonimowy w sieci, wiec na pewno bys znalazla tam moj komentarz gdybym go zamiescil
raz jeszcze - gratuluje artykulu ... i najzwyczajniej w swiecie zazdroszcze
To nie zazdrość tylko sobie zapracuj.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
absolutnie sie nie przejmuje tylko chyba mam za mala wyobraznie by pomyslec w taki sposob jak niektore komentarze.
gdybym sie przejmowala i nie robila swojego to ciagle bylabym w miejscu. Ciesze sie, ze sa tu fajni i normalni ludzie![]()
A zeby wszystkich zaspokoic to wygladalo tak, ze pewnego dnia zaproponowano mi wywiad w radio PIN co tez bylo dla mnie wielkim zaskoczeniem i wyroznieniem. A pozniej dostalam maila od Magdy Grzebalkowskiej, ze slyszala mnie w PIN i zaciekawila ja historia i chcialaby zrobic o mnie reportaz, czy sie zgradzam. A dokladniej to slyszal Mariusz Szczygiel i on do mnie ja wyslal. To, ze jego fascynuja inne kultury to nie musze chyab pisac bo to wiemy.
To wszystko sie przeciagalo w czasie bo o ile poczulam sie wyjatkowo, ze mi to zaproponowano to pozniej przerazona, ze to pojdzie na cala Polske i ze ja chyba nie jestem na to gotowa. Jednak poszlo i sie ciesze mimo zlych emocji na forum bo maili przemilych dostalam duzo wieceji to oznaka, ze w tym kraju jest duzo wyjatkowych ludzi. Gdyby tak nie bylo to by mnie tu nie bylo.
A ktos tu pisal o warsztatach, nie wiem kto bo czytac 5 stron mi sie nie chce, staram sie nie tracic energii na niepotrzebne rzeczy.
Warsztatow nie robilam i nie bede robic. Nie jest mi to potrzebne ani nie czuje sie dobra zeby kogos uczyc.
Jest mi dobrze tak jak mam i z tym czym mam. Niech kazdy robi to z czym mu dobrze.
Dziwia mnie ludzie co sobie tak zwyczajnei generuja zla karme...intygujace to.
Wszystkim dziekuje za komentarze a tym co pisza negatywnie zachecam do pisania do mnie a ja odpiszeco mna kierowalo i dlaczego jestem tu i tam albo nigdzie.
PS
i nie uwazam sie za najlepsza fotografke. uwazam, ze robie to co uwielbiam, daje mi frajde i poczucie spelnienia. nie robie rzeczy wbrew sobie.
dziekuje za dobre slowa!
to tyle z wyjasnien a na wiecej nie czuje potrzeby ani nie mam energii na rozpisywanie sie (ide robic zdjecia)
a! ktos pisal o WPJA - nie wiem czy tu czy na gazecie. Juz dawno zostalam tam przyjeta. Tz rok temu zlozylam swoja "kandydature" i zostalam przyejta ale tylko z ciekaowsci ja zlozylam. Raz, ze nie chce mi sie placic za uczestnictwo a dwa nie czuje potrzeby jezdzenia za granice skoro tu mam bardzo duzo pracy.
Jeszcze raz pozdrawiam!
julia
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
czacha, tak BTW znam mega wyjatkowych ludzi z Bialegostoku ...ach![]()
PS
ostatnio mi kolega powiedzial, julka w tym kraju nawet prezydent ma ciezkona to, ja -chyba przede wszystkim prezydent
![]()
Jeszcze raz radze skupic energie na tym co dobre a zobaczysz efekty![]()
Ostatnio edytowane przez juliam ; 24-03-2010 o 12:11 Powód: Automerged Doublepost
I Julio rozwiałaś moje wszystkie wątpliwości
POZDRAWIAM![]()
To tylko zabawa...nie spinajcie się...
no i obalilas moja teorie![]()
oceny Twoich zdjec sie nie podejmowalem - mnie zaintrygowal jedynie sam artykuli nie uwazam sie za najlepsza fotografke. uwazam, ze robie to co uwielbiam, daje mi frajde i poczucie spelnienia. nie robie rzeczy wbrew sobie.
jako ze swiat jest maly, a tym bardziej bialystok, wiec istnieje duza szansa, ze znam ich rowniez![]()
i tak przed wyjsciem na zdjecia piosenka dla Was
http://www.youtube.com/watch?v=bhaJGRLcQ4s
![]()
patrząc na ten wątek, to nie dziwię się, czemu czuję jakiś dziwny niepokój, gdy chcę założyć nowy wątek :P
Julio - umieściłem link i cytat bo uważałem , że Ty i sam artykuł jest wart aby zapoznało się z nim jak najwięcej ludzi. Chciałem dobrze a wyszło ...![]()