Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Wielka łapa sięga po Julię

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Julia, nie przejmuj się, rób swoje a ludzie niech sobie piszą, jakie to ma znaczenie?
    absolutnie sie nie przejmuje tylko chyba mam za mala wyobraznie by pomyslec w taki sposob jak niektore komentarze.

gdybym sie przejmowala i nie robila swojego to ciagle bylabym w miejscu. Ciesze sie, ze sa tu fajni i normalni ludzie

A zeby wszystkich zaspokoic to wygladalo tak, ze pewnego dnia zaproponowano mi wywiad w radio PIN co tez bylo dla mnie wielkim zaskoczeniem i wyroznieniem. A pozniej dostalam maila od Magdy Grzebalkowskiej, ze slyszala mnie w PIN i zaciekawila ja historia i chcialaby zrobic o mnie reportaz, czy sie zgradzam. A dokladniej to slyszal Mariusz Szczygiel i on do mnie ja wyslal. To, ze jego fascynuja inne kultury to nie musze chyab pisac bo to wiemy.
    To wszystko sie przeciagalo w czasie bo o ile poczulam sie wyjatkowo, ze mi to zaproponowano to pozniej przerazona, ze to pojdzie na cala Polske i ze ja chyba nie jestem na to gotowa. Jednak poszlo i sie ciesze mimo zlych emocji na forum bo maili przemilych dostalam duzo wiecej i to oznaka, ze w tym kraju jest duzo wyjatkowych ludzi. Gdyby tak nie bylo to by mnie tu nie bylo.

A ktos tu pisal o warsztatach, nie wiem kto bo czytac 5 stron mi sie nie chce, staram sie nie tracic energii na niepotrzebne rzeczy.
    Warsztatow nie robilam i nie bede robic. Nie jest mi to potrzebne ani nie czuje sie dobra zeby kogos uczyc.

Jest mi dobrze tak jak mam i z tym czym mam. Niech kazdy robi to z czym mu dobrze.

Dziwia mnie ludzie co sobie tak zwyczajnei generuja zla karme...intygujace to.

Wszystkim dziekuje za komentarze a tym co pisza negatywnie zachecam do pisania do mnie a ja odpisze co mna kierowalo i dlaczego jestem tu i tam albo nigdzie.

PS
    i nie uwazam sie za najlepsza fotografke. uwazam, ze robie to co uwielbiam, daje mi frajde i poczucie spelnienia. nie robie rzeczy wbrew sobie.

dziekuje za dobre slowa!

to tyle z wyjasnien a na wiecej nie czuje potrzeby ani nie mam energii na rozpisywanie sie (ide robic zdjecia )

a! ktos pisal o WPJA - nie wiem czy tu czy na gazecie. Juz dawno zostalam tam przyjeta. Tz rok temu zlozylam swoja "kandydature" i zostalam przyejta ale tylko z ciekaowsci ja zlozylam. Raz, ze nie chce mi sie placic za uczestnictwo a dwa nie czuje potrzeby jezdzenia za granice skoro tu mam bardzo duzo pracy.

Jeszcze raz pozdrawiam!
    julia

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    czacha, tak BTW znam mega wyjatkowych ludzi z Bialegostoku ...ach

PS
    ostatnio mi kolega powiedzial, julka w tym kraju nawet prezydent ma ciezko na to, ja -chyba przede wszystkim prezydent

Jeszcze raz radze skupic energie na tym co dobre a zobaczysz efekty
    Ostatnio edytowane przez juliam ; 24-03-2010 o 12:11 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów