Ktoś może barć sobie ofekty twojej pracy - ok, jesteś wolontariuszem. Wkrótce zaczniesz robić śluby, rozumiem, że gratis, za podawnie przez państwa młodych twojego nazwiska tym, którzy będą zdjęcia oglądać?
Twoja propozycja z pozwem jest zwyczajnie bezsensowna. Ja nie wlaczę o czyjeś prawa, tylko próbuję ci uzmysłowić coś co niestety prawdopodobnie pozostanie dla ciebie niepojęte. Przynajmniej do czasu, aż ktoś ciebie potraktuje tak jak ty traktujesz te sprawy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mylisz się Adso, przykro mi to słyszeć, tym bardziej że szanuję Ciebie i twoje opinie.
Ja moich spraw z kimś kto nieprawnie wykorzystał efekt mojej pracy nie nazwałęm "stukaniem na kasę". Użyłem tego w innym kontekście.
Problemów z ego nie mam.
Mam problemy ze zrozumieniem tego forum i niektorych ludzi na nim. Również tego, że ja za nazwanie kogoś pieniaczem dostałbym kartki jakieś czerwone czy inne ozdobniki.
Pewnie faktycznie tu nie pasuję.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie zapominam o tym. Nie nazwałem kabaretem forum tylko określiłem tym mianem moderację.
A takie teksty jak twój powyżej faktycznie każą się zastanawiać czy lepiej stąd nie iść. Forum naprawdę musi mieć znamiona TWA, żeby podobało się moderatorom?