Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
Według twojej logiki (tu nie trzeba znać prawa tylko mieć pewne poczucie przyzwoitości i używać logiki) np. Sergiusz wrzucajac do swojej gazety bez wiedzy autorów twoje zdjęcia czy mój tekst z podaniem źródła (autora już nie bo i po co) nie złamałby prawa? Nie zachowałby się jak złodziej?
Nie, moze smialo wrzucac moje foty z linkiem do zrodla - mojej strony.

Nie jestem przewrażliwiony, po prostu nie oglądam piratów, nie kradnę oprogramowania, i zarabiam na życie m.in. dzięki istnieniu prawa autorskiego.
Traktowanie błachostek zbyt powaznie to wlasnie przewrazliwienie.

Oceniasz rzeczywistość przez pryzmat własnych doświadczeń i poglądów.
A Ty nie?

do frustracji, masz rację, ale wywołuje ją u mnie stan tego forum, któremu bardzo dużo wiedzy zawdzięczam. Wchodzę tu ostatnio często po pewnej przerwie i zwczajnie mnie szlag trafia, że jak o dziewczynie napisali to krypciocha, że jak kali kraść krowy to ok a jak kalemu - to źle. Do tego jeszcze moderacja kabaretowo-tragiczna. Zwyczajnie mi żal tego miejsca, zal, że tak spsiało. Stąd frustracja.
Zapominasz o jednej rzeczy - nikt Cie nie zmusza do czytania czy tez uczestniczenia w tym kabarecie. Zawsze mozesz poszukac innego forum, gdzie bedzie Ci dobrze.. ale w tym celu najlepiej zaloz wlasne, bo pomimo wolnych poniedzialkow, dlugiej wiosny i przeogromnej ilosci spacerow i tak zapewne bedzie Ci ciezko dogodzic.

Jak dla mnie koniec tematu - dalej dyskutujmy o zamieszczonym artykule, a Tobie porponuje zlozyc pozew sądowy, bo bez niego chyba sie nie obejdzie.