Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Wielka łapa sięga po Julię

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

ciekawe ile kosztuje reklama na lamach WO..? nigdy nie widzialem tam cennika

Domyślnie

A nie przyszło Ci do głowy że to po prostu fajna, ciekawa historia?...
    Niekoniecznie od razu reklama!

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SylwiaSz Zobacz posta
    A nie przyszło Ci do głowy że to po prostu fajna, ciekawa historia?...
    Niekoniecznie od razu reklama!
    ano, też mi nie przyszło do głowy, że to fajna i ciekawa historia, tym bardziej, że zdjęcia, może i odstające estetyką od tych "powszechnie" wykonywanych przez naszych, krajowych fotografów od ślubów, już nie są wcale takie odkrywcze i fajne jeśli się je porówna z tym co robi się w krajach gdzie społeczeństwo jest mniej konserwatywne niż nasze i gdzie pójście do ślubu w trampkach czy w białej, lnianej koszuli nie jest niczym nadzwyczajnym.

Pomijam oczywiście fakt, że "Wysokie obcasy" to zwykły seksistowski, homofobiczny i sfeminizowany dodatek do coraz gorszej gazety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    ciekawe ile kosztuje reklama na lamach WO..? nigdy nie widzialem tam cennika
    najpier bylam przeszczesliwa kiedy mi zaproponowano a pozniej przerazona ze to pojdzie w Polske. Ale obawiam sie, ze Ty tego nie zrozumiesz i na nic moje tlumaczenie.
    Serio wierzysz, ze to dla reklamy?

To juz wiem skad te komentarze na gazecie.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juliam Zobacz posta
    najpier bylam przeszczesliwa kiedy mi zaproponowano a pozniej przerazona ze to pojdzie w Polske. Ale obawiam sie, ze Ty tego nie zrozumiesz i na nic moje tlumaczenie.
    Serio wierzysz, ze to dla reklamy?
    nie znam Cie, skad moge wiedziec co Toba kierowalo lub autorka tekstu? moje pierwsze skojarzenie - super reklama.. co jest oburzajacego w tym co napisalem? przeciez ani Cie nie obrazilem, anie nie potepilem? kazdy postrzega swiat na swoj wlasny sposob, tak samo kazdy interpretuje to co widzi, czyta czy slyszy. wystarczy proste sprostowanie "nie czacha, to nie dla reklamy"...

Cytat Zamieszczone przez juliam Zobacz posta
    juz wiem skad te komentarze na gazecie.
    staram sie nie byc anonimowy w sieci, wiec na pewno bys znalazla tam moj komentarz gdybym go zamiescil

raz jeszcze - gratuluje artykulu ... i najzwyczajniej w swiecie zazdroszcze

Uprawnienia umieszczania postów