Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Wątek: Wielka łapa sięga po Julię

Mieszany widok

Domyślnie

ej to chyba wogóle nie o tym jest ten temat ....c'nie?
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

OK, josif, sorry za pieniacza, ale tak czy inaczej uważam, że mocno przesadzasz z tym złodziejstwem, prawami autorskimi (które nota bene nie zostały naruszone w opisanym przez Ciebie przypadku) czy świętym oburzeniem: "jak można"....?

1. Cytowanie kogoś z zachowaniem wszelkich rygorów tzn z podaniem Autora, źródła czy innych potrzebnych danych przestępstwem nie jest na pewno.
    2. Oburzając się na kogoś kto wkleił tu cały artykuł zachowujesz się jak autor tego artykułu a przecież było podane źródło: "Wysokie obcasy", nikt sobie tekstu nie przywłaszczył przypisując sobie jego autorstwo.
    3. Pieniacz nie jest OKREŚLENIEM obraźliwym, mógłbym napisać "kłótniku", natomiast nazwanie kogoś "burakiem" to już określenie obraźliwe podobne do porównania kogoś do zazwyczaj zakrytych części ciała
    4. Rozminąłeś się z tematem: tematem tego wątku nie są prawa autorskie ale artykuł o pewnej pani, która robi zdjęcia...przynajmniej tak mi się wydaje.

a tak w ogóle i na marginesie... luuuuudzieeee, opanuuuujcie się, jakie to wszystko ma znaczenie...naprzeciw wieczności

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Moze to i lepiej ze josifa nie ma tu z nami, bo znowu bys zostal upomniany ze cos zle cytujesz

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Julia, nie przejmuj się, rób swoje a ludzie niech sobie piszą, jakie to ma znaczenie?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Julia, nie przejmuj się, rób swoje a ludzie niech sobie piszą, jakie to ma znaczenie?
    absolutnie sie nie przejmuje tylko chyba mam za mala wyobraznie by pomyslec w taki sposob jak niektore komentarze.

gdybym sie przejmowala i nie robila swojego to ciagle bylabym w miejscu. Ciesze sie, ze sa tu fajni i normalni ludzie

A zeby wszystkich zaspokoic to wygladalo tak, ze pewnego dnia zaproponowano mi wywiad w radio PIN co tez bylo dla mnie wielkim zaskoczeniem i wyroznieniem. A pozniej dostalam maila od Magdy Grzebalkowskiej, ze slyszala mnie w PIN i zaciekawila ja historia i chcialaby zrobic o mnie reportaz, czy sie zgradzam. A dokladniej to slyszal Mariusz Szczygiel i on do mnie ja wyslal. To, ze jego fascynuja inne kultury to nie musze chyab pisac bo to wiemy.
    To wszystko sie przeciagalo w czasie bo o ile poczulam sie wyjatkowo, ze mi to zaproponowano to pozniej przerazona, ze to pojdzie na cala Polske i ze ja chyba nie jestem na to gotowa. Jednak poszlo i sie ciesze mimo zlych emocji na forum bo maili przemilych dostalam duzo wiecej i to oznaka, ze w tym kraju jest duzo wyjatkowych ludzi. Gdyby tak nie bylo to by mnie tu nie bylo.

A ktos tu pisal o warsztatach, nie wiem kto bo czytac 5 stron mi sie nie chce, staram sie nie tracic energii na niepotrzebne rzeczy.
    Warsztatow nie robilam i nie bede robic. Nie jest mi to potrzebne ani nie czuje sie dobra zeby kogos uczyc.

Jest mi dobrze tak jak mam i z tym czym mam. Niech kazdy robi to z czym mu dobrze.

Dziwia mnie ludzie co sobie tak zwyczajnei generuja zla karme...intygujace to.

Wszystkim dziekuje za komentarze a tym co pisza negatywnie zachecam do pisania do mnie a ja odpisze co mna kierowalo i dlaczego jestem tu i tam albo nigdzie.

PS
    i nie uwazam sie za najlepsza fotografke. uwazam, ze robie to co uwielbiam, daje mi frajde i poczucie spelnienia. nie robie rzeczy wbrew sobie.

dziekuje za dobre slowa!

to tyle z wyjasnien a na wiecej nie czuje potrzeby ani nie mam energii na rozpisywanie sie (ide robic zdjecia )

a! ktos pisal o WPJA - nie wiem czy tu czy na gazecie. Juz dawno zostalam tam przyjeta. Tz rok temu zlozylam swoja "kandydature" i zostalam przyejta ale tylko z ciekaowsci ja zlozylam. Raz, ze nie chce mi sie placic za uczestnictwo a dwa nie czuje potrzeby jezdzenia za granice skoro tu mam bardzo duzo pracy.

Jeszcze raz pozdrawiam!
    julia

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    czacha, tak BTW znam mega wyjatkowych ludzi z Bialegostoku ...ach

PS
    ostatnio mi kolega powiedzial, julka w tym kraju nawet prezydent ma ciezko na to, ja -chyba przede wszystkim prezydent

Jeszcze raz radze skupic energie na tym co dobre a zobaczysz efekty
    Ostatnio edytowane przez juliam ; 24-03-2010 o 12:11 Powód: Automerged Doublepost

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juliam Zobacz posta
    A zeby wszystkich zaspokoic to wygladalo tak [...]
    no i obalilas moja teorie

i nie uwazam sie za najlepsza fotografke. uwazam, ze robie to co uwielbiam, daje mi frajde i poczucie spelnienia. nie robie rzeczy wbrew sobie.
    oceny Twoich zdjec sie nie podejmowalem - mnie zaintrygowal jedynie sam artykul

Cytat Zamieszczone przez juliam Zobacz posta
    czacha, tak BTW znam mega wyjatkowych ludzi z Bialegostoku ...ach
    jako ze swiat jest maly, a tym bardziej bialystok, wiec istnieje duza szansa, ze znam ich rowniez

Miasto
    wawa

Domyślnie

To nie zazdrość tylko sobie zapracuj.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    To nie zazdrość tylko sobie zapracuj.
    Pank, z Toba w tym watku nie dysktuje - nie Ciebie on dotyczy. A bohaterka artykulu adwokata zadje sie nie potrzebuje, bo jak widac sama potrafi wyrazac swoje mysli. Wiec zluzuj ten mentorski ton.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Pank, z Toba w tym watku nie dysktuje - nie Ciebie on dotyczy. A bohaterka artykulu adwokata zadje sie nie potrzebuje, bo jak widac sama potrafi wyrazac swoje mysli. Wiec zluzuj ten mentorski ton.
    Jeżeli chciałeś dyskutować tylko z Julią to trzeba było wysłać jej maila. Pisząc posty w ogólnie dostępnym wątku dyskutujesz ze wszystkimi chcącymi coś na ten temat napisać. Myślałem że komu jak komu ale moderatorowi nie trzeba o tym przypominać. I grzeczniej proszę, bo przestanę Cię polecać mojej siostrze .

Domyślnie

I Julio rozwiałaś moje wszystkie wątpliwości

POZDRAWIAM
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów