Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: 580ex - za duzo czy w sam raz?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kr4nkEd
    Wolalbym zmyslne mocowanie stopki jak w Nikonie, a nie to bzdurne pokretlo.
    O wlasnie To chyba jedyna rzecz ktora mnie jeszcze dobija w lampach.

Tu tez sie zgodze, dlaczego zapomnieli - nie wiem. Rozbiore i dorobie jesli to tak zrobione jak mysle. Juz i tak mam troche tuningowana ta moja Sigme.
    M.in. wejscie jack 3.5mm na przewod synchro/wyzwalacz radiowy i w planie na jutro wylacznik fotoceli
    Nie zapomnij wszystkiego ladnie opisac na forum razem z dokumentacja zdjeciowa

Ano, ale DG chyba juz to wspiera? (ja mam bez DG).
    Wersja DG to byla zrobiona poniewaz byly tzw. "dzikie jazdy" i z niektorymi puszkami nie dzialaly wogole.

Kompensacje do cropa jak narazie ma tylko 580'tka i 430'stka.
    ...

Bywalec Awatar Kr4nkEd
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    O wlasnie To chyba jedyna rzecz ktora mnie jeszcze dobija w lampach.
    Czesto gadam z kumplem Nikoniarzem i juz wiemy jedno. Potrzebny nam system firmy Ninon albo Cakon
    Niektore rzeczy (np. taki detal jak stopka) sa u jednych i drugich tak bzdurnie pomyslane...ze nie wiem do czego to porownac.

Nie zapomnij wszystkiego ladnie opisac na forum razem z dokumentacja zdjeciowa
    Serio serio? Moge zrobic przy okazji. W rozbieraniu Sigmy juz jestem niezly, dwa razy wymienialem stopke, raz dorabianie gniazda i raz czyszczenie stykow wyswietlacza. Jak sie zabiore za ten wylacznik i blokade 45° to skrobne cos.

Wersja DG to byla zrobiona poniewaz byly tzw. "dzikie jazdy" i z niektorymi puszkami nie dzialaly wogole.
    Wiem ze z niektorymi dziwnie naswietlala, ale myslalem ze pociagneli przy okazji problem cropa. No nic, moze kiedys. Albo sobie dorobie

Uprawnienia umieszczania postów