Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: fotoforma.pl

Coś już napisał Awatar worms
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Osobiście bardzo sobie chwalę ten sklep, mimo że nie zawsze jest tanio.
    Ostatnio kupiłem dwa szkła 15-85 i 100L IS, liczyłem na mały rabat, nie udało się. Jednak na spokojnie przez ponad tydzień wybierałem najlepsze szkło jakie mieli. Z zakupu jestem mega zadowolony.
    Karty 8GB SanDisk 6 mieli z tego co pamiętam w dobrej cenie.
    6D+BG-E13 Grip,C 50 1.8STM, C 100 2.8 IS USM, T SP 24-70mm 2.8 Di VC USD, T 150-600 VC USD 430EX II, Camrock T-70,
    sprzedamT24-70 2.8, lub zamienię na 24-105L

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No i do tej pory mają, chciałem kupić ale ...

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    Sklep jest winny, bo przesyłę nie dzieli się na sztuki tylko przesyła w całości. Ja tak kupowałem w Agito i karta pamięci była włożona do pudełka z aparatem i dopiero zapakowana do wysyłki.

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Nikt nie napisał ze przesyłka została podzielona na dwie przesyłki. Główny zainteresowany wyraźnie napisał, że zginęła paczka, wątpię żeby sklep wysyłał oddzielnie kartę i oddzielnie aparat..
    trochę mało ekonomicznie

Natomiast sam czasami tam wpadam, bo w przeciwieństwie do wielu sklepów, dają po testować sprzęt, a nie tak jak w np Rimexie czy Fotoit, jak człowiek zapyta czy może sprawdzić sprzęt przez zakupem to od razu kantem na klienta patrzą..

o rabat zawsze i wszędzie warto zapytać, a że sie nie dostatnie to czasem nic na to nie poradzimy, i mówi sie trudno
    Canon 40D + 17-40 f/4 L + 50 f/1,8 + S 10-20 f/4-5.6 + 430ex II

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Trochę czasu minęło i dzisiaj skuszony banerem reklamowym sobie ich odwiedziłem.
    No i ceny
    Bardzo interesujące.

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Swego czasu najlepszy sklep w stolicy jak dla mnie,robiłem u nich bardzo dużo zakupów,no może ostatnio na niektóry sprzęt trzeba trochę czekać ale zazwyczaj jak nie mają w fotoformie to idziemy kilometr dalej w Czerniakowską i mamy Fotoit.
    Co do fotoformy nigdy mnie nie zawiedli,nawet ostatnio gdy pare miesiecy temu kupowałem 85mm po 3 dniachwymieniłem na inna sztuke,po następnych dwoch dniach na następną...i zero problemów,gadania...wymiana od ręki.
    Chwale sobie BARDZO ten sklep
    EOS + L i kupa gratów ...

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Ja 2 dni temu zrobiłem u nich swoje pierwsze zakupy i jestem jak najbardziej zadowolony, mogłem spokojnie pomacać co chciałem, nikt mi nie stał nad głową i nie patrzył na ręce, cena dobra a i gratisik dostałem. Niestety w domu okazało się, że sprzęt ma małą wadę, pojechałem następnego dnia i bez najmniejszego problemu dostałem nową sztukę a jak dla mnie w takich sytuacjach najlepiej wychodzi co sklep jest wart.

Bywalec Awatar photogambler
    Miasto
    wawa

Domyślnie

mieszkam przy tym sklepie.Kiedys tzn pare miesiecy temu ten sklep plasowal sie na I miejscu w CENEO.I to byl najlepszy marketing.Sam kupilem tam obiektyw,mila obsluga itepe:-).Pozniej ceny skoczyly do poziomu sredniego/wysokiego i pojawily sie bannery o promocjach.I to jest typowa historia KAZDEGO sklepu.
    pozdrawiam:-)
    6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

E tam e tam :-) wlazłem i niektóre promocje fajne mają - jakby ktos szukał PS Elements 8 to mają w promocji po 329PLN ale w zestawie EOS Accessory KIT ten sam PS Elements 8 już za 269PLN :-) po opchnięciu walizki i scierki fajna cena wyjdzie :-)

Bywalec Awatar zbirr

Domyślnie

Kupiłem u nich jakiś czas temu m.in. kilka szkieł. Zero problemów. Miło i fachowo. Nie mieli głowicy jaką zamówiłem, zadzwonili, poprosiłem o telefon jak będą mieli. Po dwóch dniach telefon że towar już dojechał.
    Mi osobiście sklep podpasował i na pewno wrócę do nich następnym razem.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja kupowałem w zeszłe wakacje 85/1.8 i torbę crumplera.
    Szkło najtańsze nie było, ale wtedy był taki okres, że w ogóle dobrze, że BYŁO!
    Co do torby chciałem czarną(bo była w opisie)niestety po kupnie dostałem telefon, że przepraszają, ale czarne się skończyły a torby ogólnie już nie są produkowane i to ostatki magazynowe(dlatego też cena była bardzo atrakcyjna ) ale będą mieli jeszcze jedną dostawę i może czarne będą. Jeżeli nie to oferują mi inny kolor, który odłożą do następnej dostawy. Zgodziłem się czekać na torbę ale kupiłem 2przedmioty i na szkło czekać nie zamierzam ani za przesyłkę płacić 2razy z nie swojej winy też nie. Usłyszałem, że nie ma takiej opcji Obiektyw jutro zostanie wysłany, a za torbę drugi raz przesyłki nie policzą. Faktycznie szkło doszło. Na torbę czekałem, niestety czarnej nie dostali i info od producenta, że już więcej tego modelu nie będzie. Więc dostałem inny kolor + zestaw do czyszczenia jako przeprosiny, że musiałem czekać. Z obietnicy co do przesyłki też się wywiązali i zawsze to ONI się kontaktowali i to telefonicznie w dodatku w takim terminie jak było obiecane.
    Tak więc ogólnie jestem zadowolony i to bardzo!
    Także polecam.

P.S. Ze szkła jestem mega zadowolony. Super egzemplarz. Żadnych problemów i piekielnie ostra sztuka
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów