Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: fotoforma.pl

Domyślnie fotoforma.pl

Po zobaczeniu reklamy na CB reklamy fotoformy postanowiłem zajrzeć co i za ile tam mają i muszę powiedzieć, że albo na wzrok mi padło albo ceny z działu promocje to jakaś kpina jest...ja rozumiem wolny rynek itp itd kazdy sprzedaje jak mu sie podoba i nie musze kupic za taka cene ale po co mocno normalne albo zawyżone ceny pchać do działu promocje. Jak dla mnie duży minus. np: http://fotoforma.pl/canon-canon-eos-...--o_l_129.html
    dobra promocja. życze sukcesów
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Coś już napisał

Domyślnie

"po co mocno normalne albo zawyżone ceny pchać do działu promocje. "

Zeby ci co nie mysla kupili po "promocyjnej" cenie produkt.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

No niby tak, ale generalnie cen złych tam nie mają.

Domyślnie

Nie moge sie wypowiadac o calym dostepnym tam sprzecie, ale niektore pozycje sa mocno zawyzone i to akurat wiem bo sie interesowalem jakie sa ich ceny w roznych sklepach. Generalnie chodzi mi o to, ze ceny jak ceny kazdy ma swoje, ale jak patrze na to, ze sa w dziale promocje to jakos sie czuje jakby troche zartowali sobie

Coś już napisał

Domyślnie

Ja kupowałem u nich C40d oraz C24-105 i ceny oraz transakcja były ok.

Coś już napisał

Domyślnie

Generalnie chodzi mi o to, ze ceny jak ceny kazdy ma swoje, ale jak patrze na to, ze sa w dziale promocje to jakos sie czuje jakby troche zartowali sobie
    Ale "wszystkie" sklepy tak robią - marketing.

Czy np. Mediamarkt ma najniższe ceny?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr_bonzo Zobacz posta
    Ale "wszystkie" sklepy tak robią - marketing.

Czy np. Mediamarkt ma najniższe ceny?
    Może nie najniższe, ale jak już robi na dany produkt promocje to jest ten produkt w dobrej cenie. Zresztą MM to nie sklep internetowy, a mimo to ma czasem dobre ceny.

Domyślnie

taka polityka sklepu. Kiedyś promocje ściągały klientów, a może teraz mają odstraszać? Pokazywać, że poza promocją taniej? Co do MM...to porównując ich ceny np z siostrzanym saturnem, to wyższe mają.

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Saturn czy MM mają dość wysokie ceny a promocje to tylko "chłyt maketidowy" żeby przyciągnąć klientów i budować "świadomość" marki, że tam jest tanio, a to jest bzdura. Sprzętu komputerowego to już zupełnie tam się nie opłaca kupować, bo ceny kosmiczne. (zresztą foto też).
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Czasami zdarzają się promocje.
    Mi się udało kupić laptopa w świetnej cenie, w styczniu ub. roku. Ale generalnie jest tam bardzo drogo.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów