Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Chwale fotoaparaciki.pl

Mieszany widok

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Www.fotoaparaciki.pl znam od dawna a wręcz od ich narodzin-każdy mój sprzęt foto pochodzi od nich, fachowa obsługa , możliwość negocjacji ceny oraz konkurencyjne ceny to,ich podstawa a także możliwość zamiany sprzętu na nowszy z dopłatą to są plusy. Może trafiliście na niekompetentnego,pracownika
    Pozdrawiam fotoaparaciki.pl
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fhumargo Zobacz posta
    Www.fotoaparaciki.pl znam od dawna a wręcz od ich narodzin-każdy mój sprzęt foto pochodzi od nich, fachowa obsługa , możliwość negocjacji ceny oraz konkurencyjne ceny to,ich podstawa a także możliwość zamiany sprzętu na nowszy z dopłatą to są plusy. Może trafiliście na niekompetentnego,pracownika
    zgadzam się, ale to co mnie osłabiło to to, że jak ja kupowałem tam jakies coś z pół roku temu i chciałem płacić kartą to sobie dwa procent do ceny z półki doliczają... ręce mi opadały. nie spotkałem się z takim czymś nigdzie indziej w żadnym sklepie.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Chwale fotoaparaciki.pl

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    zgadzam się, ale to co mnie osłabiło to to, że jak ja kupowałem tam jakies coś z pół roku temu i chciałem płacić kartą to sobie dwa procent do ceny z półki doliczają... ręce mi opadały. nie spotkałem się z takim czymś nigdzie indziej w żadnym sklepie.
    Z tym masz rację , też u nich się z tym spotkałem - płatność kartą +2% i to co utargowalem to poszłoby na kartę , więc musiałem gnać do bankomatu po kasę.
    A tak w ogóle to wolę kupować w okolicy miejsca zamieszkania , przed kupnem pomacać i w razie awarii zgłosić osobiście - nawet jak trochę drożej zakup wychodzi.
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa/Łódź

Z tym masz rację , też u nich się z tym spotkałem - płatność kartą +2% i to co utargowalem to poszłoby na kartę , więc musiałem gnać do bankomatu po kasę.
    A tak w ogóle to wolę kupować w okolicy miejsca zamieszkania , przed kupnem pomacać i w razie awarii zgłosić osobiście - nawet jak trochę drożej zakup wychodzi.

Ja jak u nich robilem zakupy to otrzymalem mozlwiosc zrobienia przelewu - normalnie u nich w biurze, banki mielismy te same wiec od razu pieniadze mieli zaksiegowane, wiec pod tym wzgledem problemu nie bylo.

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Przyłączam się pochwał.

Gdy mailowo umawiałem się na zakup to cena była niższa, w dniu zakupu wyższa.
    Zapłaciłem niższą.

jp

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jak widać z ogólnych wypowiedzi, dużo z nas trafiło na niekompetentnego pracownika. Czyli albo mamy do niego takie szczęście albo jest więcej takich pracowników. Jest też trzecia możliwość takiego chwalenia
    Ale ja tam już na pewno kupował nie będę!
    I podczepiam się do prośby o zmianę tytułu wątku- zgodnie ze zmianami w sklepie.
    Ostatnio edytowane przez pawel-foto ; 08-07-2012 o 23:06
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Uprawnienia umieszczania postów