Czy ktos wie jak uruchomic w plenerze wytwornice dymu? Moze jakis prostownik z gniazda zapalniczki? Ktos ma doswiadczenia w temacie?\
Czy ktos wie jak uruchomic w plenerze wytwornice dymu? Moze jakis prostownik z gniazda zapalniczki? Ktos ma doswiadczenia w temacie?\
a nie prościej byłoby wziąć świece dymne? Jak w "Nic Śmiesznego"Miałczek w prawo, Miałczek w lewo, Miałczek...
na poważnie można spróbować ze świecami.
450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX
W zaleznosci od okolicznosci.
A czy posiadana zadymiara daje az taki dym zeby zakopcic plener ?
Moze prosciej bedzie kupic grilla na folii (gruba tacka aluminiowa wypelniona weglem drzewnym), to kosztuje 4 euro a kopci jak marzenie.
A na wlasnych hektarach to napalic ognisko i przysypac lekko swieza trawa lub mokrymi patykami, ze nie wspomne o starej oponie.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Swego czasu w celach filmowych wykorzystywaliśmy ze znajomymi podkurzacze - te urządzenia do okadzania pszczół... Rezultat średni, a ubrania trzeba było prać wielokrotnie.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
puszka + saletra potasowa + siarka + 2 łyżeczki cukru![]()
To już lepiej proszek do prania i pertlenon.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---