Pokaż wyniki od 1 do 10 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Mieszany widok

Bywalec Awatar duperel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sytuacja miała miejsce na jednym weselu w stylu bułkę przez bibułkę.
    Piękni ludzie, piękne auta, para młoda przyleciała helikopterem itd...

Na pierwsze danie zamówiłem sobie rosół i siadając do stołu wylałem sobie całą zawartość talerza na kolana

Jedyne backupowe spodnie jakie miałem w samochodzie miały szerokie nogawki, niski krok i hafty na tylnych kieszeniach :smile:

Dałem radę ale delikatnie odstawałem od wytwornego towarzystwa :cool:
    1DmkIV + 650D + 16-35 mkII + 24-70 mkI + 70-200 IS mkII (Zbieram na 24-70 mkII

Dopiero zaczyna Awatar KriStyle
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie Odp: Wpadki na zleceniach

1.
    Rano przed wschodem slonca, wsiadlem w kolejke, ktora jechalem jakies 15-20 minut, potem kolejne 15 z buta nad morze w momencie gdy zabralem sie za robienie zdjec okazalo sie, ze nie mam karty. moglem tylko usiasc na plazy i popatrzec na wschod. ^^

2.
    Tu juz troche gorzej, a mianowicie wybralem sie na wyprawe do Londynu (jakies 5 dni) wszystko wzialem, statyw, baterie, aku itp. itd. ale oczywiscie nie moglo byc tak kolorowo jak bym chcial zeby bylo. statyw ktory wzialem ze soba okazal sie bezurzyteczny poneiwaz stopka ktora wkreca sie do aparatu aby przymocowac go do statywu zostala w drugim aparacie, a ten wiadomo zostal w domu, i nici ze zdjec nocnych na ktore sie nastawialem.

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów