Strona 12 z 34 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

Więc nadrugi raz "zatyczki" na obiektyw załóż. Kiedyś pamiętam ze 3-4 lata temu jakiś gość weselny potraktował moje szkiełko paluchem dobrze, że filtr był bo nie byłoby mi do śmiechu. Dosłownie mnie odepchnął jak węża tańczyli. Co prawda potem jego brat podszedł i przepraszał.
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diplo Zobacz posta
    Dosłownie mnie odepchnął jak węża tańczyli.
    Dlatego na węże trzeba bardzo uważać
    Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diplo Zobacz posta
    jakiś gość weselny potraktował moje szkiełko paluchem dobrze, że filtr był bo nie byłoby mi do śmiechu.
    Oh nie! Paluchem! I co teraz?! Bez przesady... Uderzenie złotówką spadającą z metra jeszcze rozumiem, ale paluch?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Złotówka spadająca z metra też raczej nic szkłu nie zrobi.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Stosunkowo duże ciśnienie raczej wywiera. Jak huknie brzegiem, albo krawędzią... Napiszmy do MythBusters

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    No nie wiem - taka złotówka (największa z monet jakie mi spadły) spadająca z powiedzmy 3 m ma już jakąś energię. Tym bardziej że pewnie uderzyła krawędzią.
    No proszę cie , to nie jest monet ciśnietą z całej siły prosto w szkło , taka obsesja jest nie zdrowa ;]

Odnośnie paluchów na szkle to ja zawsze mam uwalony obiektyw , czym tu się przejmować ?...
    no comment...

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Zapomniałem o ślubie, który miałem fotografować.
    A było to tak:
    Umowa którą miałem podpisaną skleiła mi się z ofertami i nie zaznaczyłem jej w kalendarzu.
    W czwartek dostaje maila od firmy zajmującej się strojeniem kościoła abym na ślubie wykonał kilka zdjęć ich pracy, a ja na to, że bardzo chętnie ale nie mam czasu w tym dniu (takie kurtuazyjne - spadaj na drzewo).
    W piątek rano dostaje ponownie maila z treścią mniej więcej: "to dziwne ale właśnie od pary młodej dowiedzieliśmy się, że to właśnie pan będzie fotografował ich ślub"
    I tu zapaliła mi się czerwona lampka, zadzwoniłem do firmy od dekoracji i miła pani potwierdziła tą informację, poprosiłem o sprawdzenie jeszcze raz ... dwie minuty później zadzwonił pan młody i wszystko się potwierdziło byliśmy umówieni na piątek (plener-ślub-zabawa) a pracę miałem rozpocząć plenerem o 13 30 - zdążyłem

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No to hardkorowo Młodzi się dowiedzieli, że zapomniałeś? ^^

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak wiedzieli wszystko ale na plenerze już się śmiali z tego.

Uzależniony

Domyślnie

Ładnie wybrnąłeś z sytuacji. Gorzej jakbyś zabukował dzień na dwie imprezy

Strona 12 z 34 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów