EOS 50D 400D 300, +Ckit + C55-250 + C50 1.8 + 430EX + C28-90 4-5,6 + T18-50 2.8+ Sherpa450 i inna drobnica
Sporo prawdy jest w tym co pisze Pank. Jak jestes luzak, albo wyczujesz jak sie zachowywac, to w wiekszosci przypadkow inni beda ciebie uwazac za swojego i aparat ich juz tak nie bedzie krepowal. To naturalne, ze akceptujemy osoby podobne do nas, niz odmienców.
Jeszcze wam napisze jak mialem z alkoholem na jednym z wesel. Weselnicy bawili sie w najlepsze, ja robilem swoje (wazne: z szerokim usmiechem, naturalnie, cos tam sie pobujalem dla jaj przy muzyce) i wiara mnie tak zaakceptowala, ze mnie zaczeli ciągać do stolu "na jednego". I tu musialem odmowic, a ludziska dalej swoje. W koncu mlodzi zobaczyli, ze mi spokoju nie daja (ja już wiem, jak sie taki "jeden" zazwyczaj konczy)
I wymyslili, ze jak nie chce pic to zebym do stolu przyszedl z kieliszkiem napelnionym zwykla wodą - o czym goście nie wiedzieli.
Kilka kolejek i ich wykonczylem![]()
Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48
Vitez wez to o piciu na weselu wytnij w cholere do innego watku...
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka