Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Domyślnie

Z kumplem robiliśmy we dwóch imprezę osiemnastkową, w systemie jeden się bawi drugi foci zmiana co jakiś czas

Wszystko przygotowaliśmy, naładowane baterie, ładowarka "w razie czego" leży za barem, karty puste i gotowe, lampa błyska a dekle zdjęte. I nagle - nie ma odbłyśnika. No to przed klub uderzamy, jako że na rynku w Krakowie ulotki na dobrym papierze dają co pięć metrów i taką uloteczkę niezadrukowaną stroną jako odbłyśnik.

Jest druga, ktoś mi o papier zahaczył, tak że ten na ziemię spadł. Podnoszę, instaluję gumeczką, cykam z 10 zdjęć z parkietu i patrzę co wyszło, a tu wszystko ma jakiś straszny zielony zafarb. No to myślę - balans się totalnie porąbał? Nie, wszystko jak miało być myślę, kombinuję, a tu kumpel podchodzi na zmianę wachty i mówi "Czemu odbłyśnik drugą stroną jest na lampie?" Ulotka pizzerii czy czegoś, cała w zieleniach, także problem się wyjaśnił

W ramach podsumowania - zdjęcia po obróbce wyglądały naprawdę nienajgorzej

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ja w sobotę dostałem niezłą porcją ryżu po oczach........ to nie wpadka, taki tylko incydencik.
    To jeszcze nic - jak dwa tygodnie temu podjechałem blisko coby wyjście z kościoła na fishu zrobić to w otwartej torbie miałem pewnie z pół kilo ryżu i kilka drobniaków. Oczywiście powpadało to wszystko i do szkieł. Teraz widzę sens stosowania filtrów ochronnych na przednią soczewkę

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    To jeszcze nic - jak dwa tygodnie temu podjechałem blisko coby wyjście z kościoła na fishu zrobić to w otwartej miałem pewnie z pół kilo ryżu i kilka drobniaków. Oczywiście powpadało to wszystko i do szkieł.
    Powpadało Ci DO SZKIEŁ??? Jakim cudem? :-D
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Normalnie - otwarta torba a klapę górną miałem wywiniętą tak żeby łatwo było szkła zmieniać w kościele

Miasto
    Piła

Domyślnie

No to powpadało do torby i na szkła chyba... a nie do szkieł
    Bo odczytałem, że wpadło Ci do środka szkieł
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No - do samych tubusów nic nie wpadło ale "do szkieł" - czyt. do osłon przeciwsłonecznych powpadało kupę monet. Nawet nie chcę myśleć z jakim impetem tam spadły.

Miasto
    Piła

Domyślnie

No - do samych tubusów nic nie wpadło ale "do szkieł" - czyt. do osłon przeciwsłonecznych powpadało kupę monet. Nawet nie chcę myśleć z jakim impetem tam spadły.
    Ojojoj Dlatego ja zawsze klapę od Katy na dół. Nie zawsze przypinam a kiedyś już się prawie wysypały. Trzeba o tym pamiętać, tylko w ferworze walki...

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Właśnie czekam na dostawę kompletu lens case więc nie powinno już być problemu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie panikuj , bez przesady , to nie impet żeby od razu soczewke rysował.
    no comment...

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No nie wiem - taka złotówka (największa z monet jakie mi spadły) spadająca z powiedzmy 3 m ma już jakąś energię. Tym bardziej że pewnie uderzyła krawędzią.

Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów