wiem wiem... podejrzewam, że to kwestia konwersji plików rozdzielczość rozmiar... ale to dla mnie drugorzędna sprawa, bo wiadomo - do druku, czy publikacji idą w innych formatach itp. zatem nad tym bym się nie rozwodził, aczkolwiek wiem, że nie wpływa to atrakcyjnie na foki...
jeśli mogę się obronić, to powiem tylko, że (wiadomo) żaden to profesjonalizm, ani jakaś konkretna sesja, tylko "wykwity" z niedzielnego wypadu w plener z puszką.. co nie zmienia oczywiście faktu, że mogły się bardziej postarać
nazwałbym to plagą... próbowałem ratować sytuację kilkakrotnie, ale ciężko szło...
tak - RAW'y - co masz na myśli "popracować nad kolorami"? ..zwłaszcza skóry? tak się składa, że akurat w przypadku skóry, to odcienie niemal są zgodne z rzeczywistością - "modelki" naturalne.. nie wiem, może bardziej przyciemnić np. 25.? a zieleń?
rozumiem, że nie każdy musi widzieć "czad" w tych zdjęciach i nie koniecznie muszą być top-models, ale bardziej chodzi mi o wskazówki dot. kolorów, kadrowania, "wykorzystania" tematu?
#