Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pozwał NK za wykorzstanie zdjecia w reklamie karty kredytowej i wygrał!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Pozwał NK za wykorzstanie zdjecia w reklamie karty kredytowej i wygrał!

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Starał się o nieco więcej tak, że wygrana przynajmniej połowiczna. Teraz powinni złożyć pozwy wszyscy inni, których zdjęcia ukazały się na karcie. A z drugiej strony czasem warto nie mieć zablokowanych reklam w przeglądarce...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

aby ta reklama się ukazała na NK, napisałem do nich z podobnym roszczeniem. w odpowiedzi dostałem mniej więcej tekst typu, że wizerunek nie jest rozpowszechniany, że reklama jest kierowana tylko do właściciela profilu, i że wyraziłem zgodę na umieszczanie reklam w profilu.

najwyraźniej mieli takie uwagi w D..., do czasu
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Domyślnie

Wyrok nie jest prawomocny wiec beda sie odwolywac ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cwany gapa z pozywającego, ale sędzia musiał(a) być jakoś z XIX/XX wieku.
    A u Olgierda analiza z perspektywy prawa i logiki:
    http://olgierd.bblog.pl/wpis,dojna-k...;pl,41639.html
    zdRAWki
    PS krótki cytat jako teaser
    Jeśli wysoki sąd stoi na takim stanowisku, to zachęcam P.T. Czytelników, aby jeszcze jutro...)
    * dwa miliardy dolarów powinien zapłacić wydawca Time Magazine, który 4 lata temu na bezczela pozwolił sobie przykleić zwierciadełko do okładki pisma, w którym informował, że Człowiekiem 2006 Roku jesteś Ty;
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Z drugiej strony - jesli reklama zostala wyswietlona na jego profilu - to zostala wygenerowana na serwerze ktory wyswietlil ja u niego. Skoro zostala wygenerowana, zapisana i wyswietlona u niego - to znaczy ze pojawila sie w internecie i juz tam pozostanie :P Nie od dzis wiadomo ze w internecie nic nie ginie, tylko uzytkownicy przestaja sie tym dzielic :P Nie mozna byc pewnym tego kto i w jaki sposob (byc moze lamiac prawo) szpera po serwerach roznych firm.

Swoja droga - na n-k pojawialo sie chyba kiedys cos w stylu: "Witaj bla bla bla, dowiedz sie juz teraz ile mozesz odzyskac pieniedzy/podatku za prace za granica" - do tego tez mozna by sie przyczepic w stylu: Jestem patriota i poczulem sie niesamowicie urazony faktem ze niby pracowalem za granica ?! :-P

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

portal przestawił się tylko na kase to niech wiedzą że trzeba uważać i niech bulą.

Uprawnienia umieszczania postów