a ja napisze krótko zdjęcia bez grama fantazji, a nie o to chyba chodzi.
a ja napisze krótko zdjęcia bez grama fantazji, a nie o to chyba chodzi.
Canon 50d, C 10-22, C 24-105L , C 70-200L f4, C 85mm f1,8 , + canon 580EX II
Bo wielu biega na odludziu, są też tam zwierzęta. Pies reaguje normalnie startując do poruszającego się szybko obiektu ma to w genach. Niestety właściciele psów nie mają w genach mądrości i nie zakładają kagańca ani smyczy. Czego efektem są pogryzienia i zagryzienia. Dlatego zawsze biegam z paraliżującym aerozolem i choć po użyciu żal mi psa jednak mina właściciela, która jest wtedy tak samo głupia jak jego zachowanie przed, warta jest obejrzenia.
Przepraszam za offtopic ale nie zdzierżyłem.
swnw
Oj tyle gadania na nic . Chłopak ma nowa zabawkę i chciał się pochwalić, a tu zaraz jakieś ocenianie odrazu. Ja go rozumiem, tez jestem amatorem i początki zawsze cieszą nawet mimo nieudanych fotek. Także luzik blusik.
Wątek galeryjny jest chyba po to żeby pochwalić się swoimi pracami i coś wynieść z krytyki. A nie wstawiać byle co, bo akurat ma się nowy obiektyw.
Widzę, że nie tylko mi nie podoba się brak wyobraźni u właścicieli psów.
Najbardziej podoba mi się tekst takiego delikwenta: Proszę się nie bać, on jeszcze nikogo nie ugryzł. Gdzie to jeszcze występuje w większości wypowiedzi...
Hehe ;] no to nieźle, mówicie jak by te fotki było najjgorsze na świecie i wogole nie wiem co jeszczePrzeciez nie ma az tak wielkiej tragedii. A co do psa to jest akurat nauczony i chodzi jak zegarek, ale wiem, ze zaraz ktos znow napisze ze to tylko pies itp... Taki pies musi się wybiegać. A tam u góry ktoś napisał, że fotki bez grama fantazji, a to niby czemu? W jaki inny sposób można złapać taką akcje, ażeby miały one chociaż ten gram fantazji ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no nie wiem, mi tam bardzo podoba sie ta krótka historia, burek leci za wodą po krótkiej męczarni wkońcu ja łapie, później ją obgryza wstaje, otrzepuje się. No naprawde nie jestem pewien czy aż na takie słowa krytyki zasłuzyłem, no ale okprzyjmuje je i będę próbował dalej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a zwlaszcza to z kichawa ;]
Ostatnio edytowane przez quake222 ; 20-03-2010 o 17:34 Powód: Automerged Doublepost