Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: POWERLUXy z funsports - opinie, porady

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    działa rewelacyjnie sam mam oparte studio na nich. Jedynym minusem jeżeli można to tak nazwać jest to że pilot nie ma wyłącznika i podświetlenia, ale da się z tym żyć. Najprawdopodobniej będzie to poprawione, ale kiedy nie chce podawać konkretnego terminu żeby nie wprowadzać w błąd
    jaki zasieg w plenerze? i czy mamy pewnosc ze ustawienia zostaly zmienione? komunikacja jest w jedna strone czy lampa potwierdza?
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jaki zasieg w plenerze? i czy mamy pewnosc ze ustawienia zostaly zmienione? komunikacja jest w jedna strone czy lampa potwierdza?
    Lampa wydaje sygnał dźwiękowy i zapala się wyświetlacz co potwierdza komunikacje lampa-pilot. Wieczorem wstawie ci przykład na jaką odległość lampa w plenerze wyłapuje sygnał pilota.

Cytat Zamieszczone przez jasnezetak Zobacz posta
    A ja mam 400 i cały czas eksploduje, po prostu jakaś masakra, nigdy więcej powerluxa.. Lampa po raz drugi w serwisie, błysków - 100 :-/
    nie ma się co zrażać bo i Mercedesy się psują ja jeszcze nie miałem żadnego zwrotu od klienta lub serwisu. Może akurat trafiłeś na egzemplarz wadliwy sam z siebie bo też tak bywa. Ja wymieniałem np non stop laptopa a firma niby poważna.

Uprawnienia umieszczania postów