osobiscie dla mnie to jest skandal, ze aparat za 14 kawalkow ktory do amatorskich z pewnoscia nie nalezy, nie ma wbudowanej lampy nie ma:
uszczelnien
AF dziala do max f/5.6
ale coz robic :/
osobiscie dla mnie to jest skandal, ze aparat za 14 kawalkow ktory do amatorskich z pewnoscia nie nalezy, nie ma wbudowanej lampy nie ma:
uszczelnien
AF dziala do max f/5.6
ale coz robic :/
No akurat z tą lampą to trochę przesadziłeś, a jak chcesz uszczelnienia to jest 1 za podobne pieniądze.Zamieszczone przez sid
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Masz wybor za ta sama kwote - albo uszczelnienia, lepszy AF, wiecej fps, albo lepsza matryca full frame. Oba body (1DMkII vs 5D) nie maja wbudowanej lampy ale to nie to aurat jest wyznacznikiem klasyZamieszczone przez sid
.
To nie skandal tylko dylemat wyboru dostosowanego do twoich wlasnych potrzeb.
Niedlugo ma wyjsc polaczenie obu tych body + pare dodatkowych bajerow... ale nie spodziewaj sie go (o nazwie podobno - ONE ) w tej samej cenie co 1DMkII/5D.
to jeszce ja :-)
skoro aparat profi to powiedz mi czy lampa wbudowana o liczbie przewodniej 12, bez mozliwosci obrotu glowicy, bez trybow M mozna nazwac profesjonalna?Zamieszczone przez sid