Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Canon 100-400 L i extender.

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

osobiscie dla mnie to jest skandal, ze aparat za 14 kawalkow ktory do amatorskich z pewnoscia nie nalezy, nie ma wbudowanej lampy nie ma:
    uszczelnien
    AF dziala do max f/5.6

ale coz robic :/

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid
    osobiscie dla mnie to jest skandal, ze aparat za 14 kawalkow ktory do amatorskich z pewnoscia nie nalezy, nie ma wbudowanej lampy nie ma:
    uszczelnien
    AF dziala do max f/5.6

No akurat z tą lampą to trochę przesadziłeś, a jak chcesz uszczelnienia to jest 1 za podobne pieniądze.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

uszczelnien
    AF dziala do max f/5.6

Masz wybor za ta sama kwote - albo uszczelnienia, lepszy AF, wiecej fps, albo lepsza matryca full frame. Oba body (1DMkII vs 5D) nie maja wbudowanej lampy ale to nie to aurat jest wyznacznikiem klasy .
    To nie skandal tylko dylemat wyboru dostosowanego do twoich wlasnych potrzeb.

Niedlugo ma wyjsc polaczenie obu tych body + pare dodatkowych bajerow... ale nie spodziewaj sie go (o nazwie podobno - ONE ) w tej samej cenie co 1DMkII/5D .

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to jeszce ja :-)
    osobiscie dla mnie to jest skandal, ze aparat za 14 kawalkow ktory do amatorskich z pewnoscia nie nalezy
    skoro aparat profi to powiedz mi czy lampa wbudowana o liczbie przewodniej 12, bez mozliwosci obrotu glowicy, bez trybow M mozna nazwac profesjonalna?

Uprawnienia umieszczania postów