Wiele osób chciało, żeby ten wątek wyglądał jak ten na MM.com. Chociażby pierwszy post w tym wątku... Drugi post tak jak napisałem - nie ważne czy jest wow, czy jest kompletną kichą. Jest napisany fajnie - fota, setup, notki. Tak powinien cały wątek wyglądać. To, że nie ma "dobrego" zdjęcia, to oczywiście Twoja opinia. Tak jak wcześniej pisałem, jeśli wątek by był bogaty w różne setupy, od prostych, po skomplikowane, od nieudanych, po dające świetne efekty, każdy by znalazł coś fajnego dla siebie. Nie chodzi na razie o poziom zdjęć, a o formę wątku.
Oczywiście, że zaśmiecił. Teraz to już każdy z nas zaśmieca, więc pojedynczy post nie ma większego znaczenia. Nie zaprzątam sobie głowy blubrami, więc albo nie trafiłem na takie posty allgsm'a, albo je zignorowałem. Skupiam się na zdjęciach. Jednak jeśli nawet faktycznie takie były, to moja wypowiedź odnosi się jedynie do zacytowanego fragmentu. Nie brałem pod uwagę tego, co pisze w innych wątkach.
Śmiem podejrzewać, że allgsm raczej nie miał na myśli poziomu zdjęć w tym wątku, tylko to, że tych zdjęć brakuje. A w takim przypadku, wiązanie tej wypowiedzi z poziomem jego zdjęć, nie ma racji bytu. Fakt, forma wypowiedzi dość kontrowersyjna. Jeśli użytkownikom zależy na dobrym merytorycznym poziomie forum, to warto by było takie posty zignorować.
Nikogo nie bronię, nie opowiadam się po niczyjej stronie. Nie chcę być nielubiany.A to, że zgodziłem się z komentarzem osoby dość kontrowersyjnej na forum, to przypadek.
Postaram się już nie odzywać, a po cichu liczę, że zdjęcia zostaną wydzielone, a ten wątek posłuży jako zbiór komentarzy...