Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 118

Wątek: Techniki oświetlenia - komentarze

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Micles, cien jest w innym miejscu bo lampa stala w innym miejscu. Dziewczyna ma mniejszy cien na ramieniu blizej sciany, bo kat padania swiatla byl inny niz u ciebie, dodam, ze to iz dziewczyna znajdowala sie blizej sciany rowniez ma znaczenie. A cien jest jasniejszy, bo zdjecie w ogole jest jasniejsze.

Vitez, fotografia nie jest dziedzina demokratyczna, i zasada, ze wiekszosc ma racje tu nie dziala. Tu i w jeszcze paru dziedzinach.
    Ci fotografowie ktorych znam zwykle dzialaja na laptopach, tak jest po prostu wygodniej. Zreszta moze zauwazyles, ze w ostatnich latach laptopy staly sie bardziej popularne, a ich ceny spadly. Poszperam jeszcze w danych GUS-u jesli chcesz. :-)

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Święte słowa. Coraz więcej osób używa laptopów i to nawet tych z dziesięć o calowym monitorem do obróbki. Oczywiście pod warunkiem, że obrabiają tyłki innych lub pisząc głupoty na internetowych forach a nie zdjęcia.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    Vitez, fotografia nie jest dziedzina demokratyczna, i zasada, ze wiekszosc ma racje tu nie dziala. Tu i w jeszcze paru dziedzinach.
    Ci fotografowie ktorych znam zwykle dzialaja na laptopach, tak jest po prostu wygodniej.
    A Ci fotografowie, których ja znam działają albo na komputerach stacjonarnych, albo na lapkach, ale nawet jeśli na lapkach to podłączają skalibrowany monitor.

Stwierdzenie że "większość fotografów obrabia na laptopach" jest po prostu logicznie fałszywe i nie uda Ci się znaleźć dowodów na jego potwierdzenie.
    Trzeba było po prostu napisać "większość moich znajomych obrabia fotografie na laptopach" i tyle, bez zbędnej demagogii.

Szkoda jednak że u Ciebie i Twoich znajomych wygoda wygrywa z profesjonalizmem.

Bywalec
    Miasto
    Tarnów/Warszawa

Domyślnie

robicie z wątku off topic , fajnie się zaczynał a kończy na niepotrzebnej wymianie zdań.. ehhh..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasnezetak Zobacz posta
    robicie z wątku off topic , fajnie się zaczynał a kończy na niepotrzebnej wymianie zdań.. ehhh..
    W moim poprzednim poście uzasadniłem, dlaczego tę wymianę zdań uważam za potrzebną. Jeśli się z tym nie zgadzasz to trudno.

Domyślnie

Tego już się*czytać nie daje... Nie widzicie tego?

Vitez, na czym obrabiałeś to zdjęcie - http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2611863 Podłączyłeś się do telewizora marki Rubin i dzięki niemu uzyskałeś tę głębię czerwieni?

Sergiusz, gdzie można zobaczyć Twoje prace?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A Twoje gdzie? Przyjemnej lektury: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=38575
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Czytam ten watek dzisiaj caly dzien, i smiac mi sie chce. Kilku pstrykaczy dobralo sie w pary i kazdy probuje byc madrzejszy. Dalej Panowie dalej, craz lepszy humor mam
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Sergiusz masz wylaczone wyswietlanie obrazkow?
    http://artb.com.pl/

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Czytam ten watek dzisiaj caly dzien, i smiac mi sie chce. Kilku pstrykaczy dobralo sie w pary i kazdy probuje byc madrzejszy. Dalej Panowie dalej, craz lepszy humor mam
    Dwa lata temu nie miałes aparatu w ręku http://canon-board.info/showthread.php?t=30957 Dzięki temu forum i pomocy ludzi dobrej woli reprezentujesz poziom jaki reprezentujesz. I co dzisiaj wyśmiewasz sie z "pstrykaczy"?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów