Pokaż wyniki od 1 do 10 z 118

Wątek: Techniki oświetlenia - komentarze

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    Nie mowimy o gustach, ale o prawidlowej eskpozycji. Tu nie ma przepalen, w wysokich swiatlach masz wszystkie detale. Nie byloby tak, gdyby ekspozycja byla przewalona a zdjecie przeswietlone. Jest to bardzo czesto stosowany w modzie rodzaj oswietlenia. Tak samo zreszta jak ten na zdjeciach z chlopakiem, ktory ci sie podobal.
    Te zdjęcia są płaskie, co z tego że detale nie są przepalone. Nie jestem ekspertem od fotografii mody ale ponieważ zawodowo zajmuję się reklamą jestem raczej obyty z, powiedzmy "trendami" i nie przypominam sobie żebym widział aż tak spłaszczane ujęcia. Chłopak nie jest płaski, dla tego mi się podoba.

Upracie drazysz temt gustu w watku "techniki oswietlenia". Nie chcesz sie dowiedziec jak to zrobic za pomoca swiatla, to nie. Twoja sprawa.
    Napisałeś Miclesowi że ma za ciemne zdjęcia, ja Ci napisałem że masz za jasne, teraz albo możemy podyskutować o tym dla czego tak jasne są dobre/nie dobre albo możemy strzelić focha. Jak z modelki zrobić płaskorzeźbę, faktycznie nie chcę się dowiedzieć, natomiast jak było świecone zdjęcie z chłopakiem to już inna para kaloszy.

Powiem ci jeszcze, ze twoja sugestia o obarobce jest bledna. Ze zle naswietlonego zdjecia nie zrobisz w PS-ie dobrej foty.
    Chcesz się założyć?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I dokładnie tego prosiłbym się trzymać. Posty z kategorii "mi się nie podoba" będę ciachał.
    A posty z kategorii "mi się nie podoba bo"?
    Ostatnio edytowane przez pank ; 15-03-2010 o 17:56 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów