Mam inne zdanie. Sytuacje są wręcz identyczne. Najpierw odbierasz mi prawo oceny swojego zdjecia w kontekscie czego nie robic na slubie - bo nie mam portfolio, dzisiaj odbierasz Rorochchowi prawo do publicznego dzielenia się swoja wizją oświetlenia. Aż się cisnie na palce pytanie, które swego czasu zadałes "A kim Ty jesteś, że ..." Bo ani w kwestii oświetlenia studyjnego, ani reklamy o której wspominasz, Twojego 'portfolio' w google znaleźć nie sposób. A rejestrujac się na Adobe Creative Suite User Group in Poland to sobie można wszystko wpisac w profill
Ech Panku, Panku, podejrzewam że bardzo sympatyczny z Ciebie chłop, tylko trochę gwiazdor i stosujesz podwójne standardy. Dla siebie jedne, a dla innych drugie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Romek, ja jestem daltonista, to fakt. Ale naprawdę, ogladam to zdjęcie na dwóch różnych monitorach i absolutnie nie zgodze się, że zdjęcie jest za ciemne.
Jedyne co mi w nim nie pasuje, to zbyt płytka GO. W tego typu zdjeciach to tak jakoś sztucznie wyglada. Ale to już nie w kwestii oswietlenia, czy wyświetlenia.