jeszcze jedno pzoa tematem rozmawiajac o zakupie obiektywu do 7d mysle czy do 17-50 mm 2.8f konieczna jest stabilizacja?
jeszcze jedno pzoa tematem rozmawiajac o zakupie obiektywu do 7d mysle czy do 17-50 mm 2.8f konieczna jest stabilizacja?
A konieczny Ci 7D?
Jeśli Ty nie wiesz, czy jest Ci potrzebna, to skąd my mamy, nie wiedząc, co fotografujesz, w jakich warunkach...
Zaszkodzić nie zaszkodzi, a przydać się może...
niewiem poneiwaz system sony ma w body stabilizacje i miałem ją ciagle ON prawie... na statyw tylko ją wylanczałem..
dziekuje za wypowiedzi wszystkich uzytkowników decyzja juz prawie podjeta
Zadzwoń sobie, pogadaj z kolesiem i się dowiesz o niższych cenach.
Ja jak kupuję sprzęt to kilka rzeczy na raz i wtedy jest tanio, w każdym bądz razie sklep profesjonalny i nie szkoda mi dołożyć parę euro jak kupuję sprzęt za kilka tyś euro.
Porównaj sobie ceny z ebay.ie i się dowiesz gdzie te niskie ceny. Nie mówię że na wszystko ale jest taniej np 24-70 na ebay.ie 1100eur a z luksemburgu 998euro.
Canon 40D+grip, Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 70-200 f/2.8 L IS, Canon 100mm f/2,8 L IS Macro, Falcon 8mm Fish-eye, Canon 580EXII, Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2 + Tamrac Expedition 6
No to może byś podawał więcej szczegółów, a nie link do _niemieckiej_ strony, na której ceny wcale nie są niższe.
Ale autor wątku jest w Polsce i pewnie porównuje z cenami w Polsce i pod podanym przez Ciebie adresem, nie ma żadnych rewelacyjnych cen, szczególnie jak się doliczy koszty dostawy do Polski.
(o ile w ogóle jest możliwa)
jeżeli komuś ceny nie odpowiadają to nich po prostu nie kupuje i po sprawie. Dla mnie ten sklep jest OK...
Canon 40D+grip, Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 70-200 f/2.8 L IS, Canon 100mm f/2,8 L IS Macro, Falcon 8mm Fish-eye, Canon 580EXII, Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2 + Tamrac Expedition 6
no ja patrzylem i nawet rozmawialem ale rabatow neima... a aobsługa mało uprzejma...
a może to Ty jesteś mało uprzejmy ???