Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: EOS 1D MKIIn czy EOS 5D ???

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Jarek - gartuluję - szafa fajna co ?!
    Świetna.. Nie uwierzycie.. Jeden z czołowych nikoniarzy z PRFC właśnie ściska w łapach moje cudeńko..
    Dopiero zdążyłem przewlec pasek... Na razie zrobiłem może ze 20 zdjęć. Jak zrobi więcej niż ja, to go wywalę na wycieraczkę..
    Jarek

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

no to gratulacje
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    normalne ogniskowe to takie, jakie miałeś w EOS5, jak Ci pożyczyłem.
    Nie. Normalne ogniskowe to takie jakie komu pasuja i przy jakich lubi robic zdjecia. Kropka.

Tobie z przyzwyczajenia i "tradycji" pasuja te pelnoklatkowe. Innym nie musza.

To jest uwarunkowane tradycją, nie jakimiś widzimisię.
    Widzimisie to rowniez dobieranie sprzetu by "dobrze lezal w reku" ... 50 lat temu chyba nie bylo gripow do aparatow - to tez tradycja... wiec wytlumacz dlaczego wziales wbrew tradycji gripa do tego 5D ?

Jak ktoś pracował na analogach, to wie co dobre i z pewnością zrobi wszystko, żeby do tego wrócić.
    A jak ktos nie pracowal na analogach ? Zmusisz go do pelnej klatki bo "tak trzeba, to jest TRADYCJA i jest to argument nie do odrzucenia" ? .
    (oczywiscie nie pisze tu o sobie tylko uogolniam, bo nie podoba mi sie twoje wymuszajace "normalne" ogniskowe podejscie... ja tam mam niezla radoche z mojej Praktiki 50 tki 8) ).

Aha, wziąłem z gripem, jakoś inaczej mi już nie leżał. Zapłaciłem 12.450.
    Jesli gotowka to nie powinni sie dziwic takiej asyscie

Domyślnie

Świetna.. Nie uwierzycie.. Jeden z czołowych nikoniarzy z PRFC właśnie ściska w łapach moje cudeńko..
    Hehe, ja przekabacilem juz trzech i zmieniaja system Ciekawe o czym to swiadczy...
    "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Słuchajcie.. Ja nie wiem o co chodzi, ale właśnie się dowiedziałem, że na forum Nikona mam ksywkę "Talib". Czy ja naprawdę jestem taki zły?
    Jarek

Domyślnie

Słuchajcie.. Ja nie wiem o co chodzi, ale właśnie się dowiedziałem, że na forum Nikona mam ksywkę "Talib". Czy ja naprawdę jestem taki zły?
    Moze jestes dla nich taki radykalny. A moze to poprostu przez twoj turban i brode :wink:
    "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jesli jeszcze bana tam nie masz to nie jest tak zle

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jesli jeszcze bana tam nie masz to nie jest tak zle
    Nie, no ja tam dopiero pierwszy raz w życiu zajrzałem.. A i to dopiero, jak mi ktoś podesłał linka.. Inaczej bym się wstydził.. Swoją drogą - zajrzyjcie sami, zabawa jest przednia. Naprawdę warto tym bardziej, że dobra rozrywka a za darmo
    Aha, na gripie mogę zobie dorobić kolejne wcięcie. Tadzik Włodarczyk przejrzał na oczy i wyprzedaje N-system
    Jarek

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Nie, no ja tam dopiero pierwszy raz w życiu zajrzałem.. A i to dopiero, jak mi ktoś podesłał linka.. Inaczej bym się wstydził.. Swoją drogą - zajrzyjcie sami, zabawa jest przednia. Naprawdę warto tym bardziej, że dobra rozrywka a za darmo
    Aha, na gripie mogę zobie dorobić kolejne wcięcie. Tadzik Włodarczyk przejrzał na oczy i wyprzedaje N-system
    to daj linka to se poczytam
    acha niepokazuj za duzo 5tki bo teraz karzdy bedzie chial ja miec i skonczy sie zabawa
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów