Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: "Oblicza Ludzi 2010"

Mieszany widok

Domyślnie "Oblicza Ludzi 2010"

Serdecznie zapraszam do udziału w VII konkursie fotografii "Oblicza Ludzi 2010".Szczegóły na: obliczaludzi.com, zapraszam też do profilu imprezy na facebooku:
    http://www.facebook.com/home.php#!/p...9181617?ref=nf

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Nastepny konkurs z dyskusyjnym zapisem w regulaminie:
    "7. Prace zgłoszone do konkursu przechodzą na własność organizatora. Organizator zastrzega sobie prawo do ich bezpłatnej reprodukcji w materiałach reklamowych i publikacjach związanych z konkursem."

i podejrzany w kwestii formalnej

"11. Nagrody podlegają opodatkowaniu podatkiem dochodowym od osób fizycznych w wysokości 10% wartości nagrody, którego płatnikiem jest organizator konkursu. Warunkiem odebrania nagrody jest wpłata powyższego podatku przez laureata na rzecz organizatora, przed jej odebraniem. "
    Normalnie, potraca się wartośc podatku od kwoty wygranej. Co to za dziwoląg, że żeby otrzymac nagrodę pieniezna trzeba wplacic dziesiec procent tej kwoty?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał Awatar eminesia
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nastepny konkurs z dyskusyjnym zapisem w regulaminie:
    "7. Prace zgłoszone do konkursu przechodzą na własność organizatora. Organizator zastrzega sobie prawo do ich bezpłatnej reprodukcji w materiałach reklamowych i publikacjach związanych z konkursem."
    Czy to oznacza, że jeśli wyślę fotę do nich, to już nie mogę jej używać i upubliczniać jako moją?
    Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS

Graj!

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eminesia Zobacz posta
    Czy to oznacza, że jeśli wyślę fotę do nich, to już nie mogę jej używać i upubliczniać jako moją?
    To jest dość zawiłe ale sprowadza się raczej do tego, że oni mogą używać tego zdjęcia do woli nieodpłatnie. Natomiast w tego co się orientuję nigdy nie tracisz praw do swojego zdjęcia.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Uprawnienia umieszczania postów