Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: 3 obiektywy

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

To zależy ile musisz się czołgać żeby dostać się w pobliże lotniska
    przeciez latwiej i szybciej sie czolga z obiektywem lekkim i malym niz duzym i ciezkim :-D:-D:-D

z pewnością to nie jest studio.
    nie , dlatego maly ciezar nalezy postrzegac jako cos majacego znacznie

Ale wracając do pytania Alcardo - moje opinia jest taka: w pewnych przypadkach lepiej nie mieć sprzętu niż mieć sprzęt, na którym nie można polegać
    zgoda - to bardzo egzotyczny przyklad.

oczywiscie spedzajac np wieczor z dziewczyna i.t.d. wolalbym nie miec przy sobie sprzetu fotograficznego niz miec jakikolwiek , wszysto jedno czy taki na ktorym moge polegac czy nie.:-D :-D :-D

- człowiek jest wtedy co najmniej spokojniejszy. I nie twierdzę że C się nie psuje, a S i T są do niczego.
    mysle ze w przykladzie , ktory podalem wyzej dzialajacy sprzet fotograficzny w sytuacji te ta te nie ucznilby normalnego faceta duzo spokojnieszym .

tzn jako rownowartsciowy argumene mozna by napisac cos przeciwnego :

w pewnych przypadkach lepiej nie mieć sprzętu niż mieć sprzęt, na którym można polegać :-D:-D:-D

czyli

rownie dobrze moglbys napisac , ze sa sytuacje , w ktorych lepiej jest miec sprzet dzialajacy nawet niepewnie niz wogole go nie miec .
    albo ze lepiej jest miec sprzet dzialajacy zawsze pewnie niz niepewnie itd . itp.
    slowem nic rzeczowego nie wniosles swoja uwaga.

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wyspa Bahama Zobacz posta
    przeciez latwiej i szybciej sie czolga z obiektywem lekkim i malym niz duzym i ciezkim :-D:-D:-D
    :rolleyes:

to może Canon EF 100-300 mm f/4,5-5,6 USM - mały lekki ma USM'a. Może nie jest pancerny jak Szarik, ale nawet z rozklekotanym ostatnio udało mi się "podczołgać" pod stadko dzików na polesiu.

jak tak będziemy oceniać obiektywy, to zabrniemy do Nikon't
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Zablokowany

Domyślnie

jak tak będziemy oceniać obiektywy, to zabrniemy do Nikon't :twisted
    zgoda .
    zapytalem tylko dlaczego jeden z przedmowcow uwaza ze do fotografii samolotow wskazane sa obiektywy o pancernej obudowie ?

-argumnet podczolgiwania sie odpada.

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Chciałem powiedzieć dokładnie to co napisałem. Masz bujną wyobraźnię więc przykłady na potwierdzenie mojej opinii też sobie wyobrazisz - ale, ale... odbiegamy trochę od tematu - za chwilę nikt nie będzie już tego czytał. Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów