Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Oświetlenie do zdjęć na białym tle...

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatlpz Zobacz posta
    a ja ostatnio lubie irobic odwrotnie niz typowy White Seamless. Modelke oswietla swiatlo zastane (sloneczne) a za modelka JEDNA gola lampa blyskowa
    /.../
    Wiecej o tym sposobie u mnie http://www.lukaszpiech.pl/2010/03/15...mless-inaczej/

Przepraszam, że nie na temat, ale z ciekawości wszedłem na Twoją stronę Łukaszu.
    I wyszedłem trochę zdołowany. Mogę się skichać a takich pięknych zdjęć nie zrobię.
    Wielki szacunek!
    Powalasz i wymiatasz! Co za talent!
    Nie wiem, jak sobie radzisz w PL ale w każdym normalnym kraju z takim talentem to byś zasuwał z sesji na sesję czerwonym Ferrari (choć nie polecam, bo te wszystkie piękne panny się nie zmieszczą...).
    Wyglada na to, że muszę skończyć z zabawą w świetle zastanym i kupić coś do błyskania.
    Zamiast narzekać na ciemnicę - trzeba rzec: NIECH SIĘ STANIE ŚWIATŁO...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Co za jakość... klarowność... a to wszystko dzięki oświetleniu.
    Waść jesteś czarodziej!
    Ostatnio edytowane przez il Dottore ; 26-06-2010 o 07:32 Powód: Automerged Doublepost
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Uprawnienia umieszczania postów