Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Zdjęcia sportowe - siatkówka

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fimba Zobacz posta
    Nie chodzi o to, że nie wiem jak go używać, prosiłem raczej o podpowiedzi jakich trybów/ustawień użyć w hali żeby uzyskać optymalny efekt...
    Ja wiem, pomogę. Jak patrzysz na górną powierzchnię aparatu to po lewej stronie jest takie kółeczko, którym można kręcić. Na tym kółeczku ustaw na taki zielony kwadracik i już niczym się nie przejmuj i nie interesuj po co na tym kółku są jeszcze inne symbole. One, te symbole, są dla szpanerów. Lampy to w ogóle nie ustawiaj, tylko wsuń w te sanki i włącz.

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Ja wiem, pomogę. Jak patrzysz na górną powierzchnię aparatu to po lewej stronie jest takie kółeczko, którym można kręcić. Na tym kółeczku ustaw na taki zielony kwadracik i już niczym się nie przejmuj i nie interesuj po co na tym kółku są jeszcze inne symbole. One, te symbole, są dla szpanerów. Lampy to w ogóle nie ustawiaj, tylko wsuń w te sanki i włącz.
    jkl8, w piątce akurat nie ma tego zielonego kwadracika. Przestańcie się pienić, może on naprawdę najnormalniej w świecie szczerze pyta.

A Ty fimba poczytaj sobie to forum, naprawdę jest tu kilka fajnych sportowych wątków.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    jkl8, w piątce akurat nie ma tego zielonego kwadracika. Przestańcie się pienić, może on naprawdę najnormalniej w świecie szczerze pyta.
    No przyznam, że nie mam mark2, ale spojrzałem na
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8294&p=2
    a tam jak byk stoi zielony prostokącik na kółeczku.
    A jeśli chodzi o szczere pytania to co prawda wiem, że kto pyta nie błądzi, ale jak ktoś posiada taki aparat i nie wie jak fotografować dynamiczne sytuacje to ja się gubię. U mnie na mecze siatkówki przychodzą kibice (bez akredytacji) cykają fotki małpkami i przynajmniej nie mają wielu dylematów i nie próbują się lansować za pomocą drogiego aparatu i akredytacji.

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    No przyznam, że nie mam mark2, ale spojrzałem na
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8294&p=2
    a tam jak byk stoi zielony prostokącik na kółeczku.
    (...)
    Right. Masz rację. Pokopało mi się z trybami "strefy podstawowej" (portret, sport, itd.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Uprawnienia umieszczania postów