Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Zdjęcia sportowe - siatkówka

Mieszany widok

Domyślnie Zdjęcia sportowe - siatkówka

Witam,
    niebawem wybieram się na Puchar Polski w siatkówce, mam akredytatcję fotoreporterską, jednak doświadczenie w fotografowaniu siatkówki niewielkie. Czy ktoś podpowie jakich ustawień aparatu użyć żeby uzyskać optymalny rezultat? Zamierzam zabrać 5D mark II i 70-200 2,8L IS, lampę(?) 580EX.
    Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i podpowiedzi. Po imprezie oczywiście pochwalę się wynikami i poddam konstruktywnej krytyce
    C 5D mkII + C 24-70/2.8L + C 70-200/2.8L + C 580EXII

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Najlepiej poczytaj i popatrz tutaj:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=45400
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Dziękuję, przebiłem się przez wszystkie strony. Oj, chciałoby się złapać taki poziom

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fimba Zobacz posta
    Witam,
    Czy ktoś podpowie jakich ustawień aparatu użyć żeby uzyskać optymalny rezultat? Zamierzam zabrać 5D mark II i 70-200 2,8L IS, lampę(?) 580EX.
    Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i podpowiedzi. Po imprezie oczywiście pochwalę się wynikami i poddam konstruktywnej krytyce

Masz 5D i nie wiesz jak go uzywac ? Pytanie o ustawienia to pytanie pokroju` mam auto, prawo jazdy a nie wiem gdzie wetknac kluczyk `

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    Masz 5D i nie wiesz jak go uzywac ? Pytanie o ustawienia to pytanie pokroju` mam auto, prawo jazdy a nie wiem gdzie wetknac kluczyk `

Mam "taki" aparat od trzech dni dni - to wg ciebie grzech? Prawo jazdy mam od 22 lat i masz racje nie ma tam gdzie "wetknąć kluczyka" - jest na kartę Oj, kolego, nie prosiłem o czynienie mi wyrzutów z powodu posiadanego sprzętu...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    dokładnie to samo przyszło mi na myśl. Mam Jaguara i nie wiem jak zmieniać biegi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mam "taki" aparat od trzech dni dni - to wg ciebie grzech?
    To Twoje pierwsze lustro?

P.S. Ktoś wpadł na bardzo praktyczne wyłączenie fcji edycji postów...
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 13-03-2010 o 12:26 Powód: Automerged Doublepost
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Tematu samochodowego (z racji automatycznych skrzyń biegów) dalej nie pociągnę
    A tak serio, to moje drugie lustro, wcześniej był 50D. Nie chodzi o to, że nie wiem jak go używać, prosiłem raczej o podpowiedzi jakich trybów/ustawień użyć w hali żeby uzyskać optymalny efekt...

Początki nałogu

Domyślnie

Nie chodzi o to, że nie wiem jak go używać, prosiłem raczej o podpowiedzi jakich trybów/ustawień użyć w hali żeby uzyskać optymalny efekt...
    Ja wiem, pomogę. Jak patrzysz na górną powierzchnię aparatu to po lewej stronie jest takie kółeczko, którym można kręcić. Na tym kółeczku ustaw na taki zielony kwadracik i już niczym się nie przejmuj i nie interesuj po co na tym kółku są jeszcze inne symbole. One, te symbole, są dla szpanerów. Lampy to w ogóle nie ustawiaj, tylko wsuń w te sanki i włącz.

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Ja wiem, pomogę. Jak patrzysz na górną powierzchnię aparatu to po lewej stronie jest takie kółeczko, którym można kręcić. Na tym kółeczku ustaw na taki zielony kwadracik i już niczym się nie przejmuj i nie interesuj po co na tym kółku są jeszcze inne symbole. One, te symbole, są dla szpanerów. Lampy to w ogóle nie ustawiaj, tylko wsuń w te sanki i włącz.
    jkl8, w piątce akurat nie ma tego zielonego kwadracika. Przestańcie się pienić, może on naprawdę najnormalniej w świecie szczerze pyta.

A Ty fimba poczytaj sobie to forum, naprawdę jest tu kilka fajnych sportowych wątków.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

3 dni i od razu akredytacja ? no no

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów