Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
skąd Vitez w Tobie tyle negatwnej energii? Wiecej wiary w ludzi. ja wiem że moderowanie forum degraduje postrzeganie otaczającej rzeczywistości ale uwierz mi Świat nie jest zły a ludzie wokół to wcale nie są wrogowie.
Działamy. organizujemy. probujemy zrobić coś fajnego i troszkę inaczej podejść do Warsztatów. Masz rację. jeśłi dla kogoś najwazniejsze jest Nazwisko modelki , nazwa producenta lamp czy wielkość matrycy w aparacie to warsztaty Andreja są zdecydowanie nie dla niego. natomiast jeśli ktoś chce troszkę inaczej spojrzeć na fotografię , zrozumieć że studio to nie tylko portret i beauty czy akt, nauczyć sie błyskać w plenerze, niekoniecznie wydając na to fortunę, to takie osoby własnie zapraszamy.
Na forum jest masa Warszatatów. lepsze i gorsze. tańsze i droższe. Ale to super że są, że jest wybór. że komuś sie chce tym zajmować i przekazywać wiedze i umiejętnośći. A że nie wszystko jest idealne. cóż. Popełnia się błedy, naprawia je i popełnia kolejne. Jak to w życiu. Niezmienne jest jedno. trzeba chcieć pozytywnie patrzeć na otaczającą nas rzeczywistość .

ps. Modelkami nikt zawiedziony nie bedzie. możesz być o to całkowicie spokojny. Zersztą to chyba oczywiste że przy pełnym zakresie pozowania amatorki nie wchodzą w rachubę.
ale to aż dziwne, że się Tobie chce takie elaboraty pisać, zamiast po prostu napisać/podlinkować, że modelka będzie taka to a taka; lub przyznać, że jeszcze modelki nie zaangażowano.