Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Andrey Razumowski w Polsce. Warsztaty - Projekt "Mleko"

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Projekt Mleko - tu jest wszystko jasne
    Nie wszystko. Jaka modelka będzie?

Uzależniony

Domyślnie

każde warsztaty to dwie modelki. Ponieważ dużo bedzie sie działo podjeliśmy decyzję o zatrudnieniu dwóch dziewczyn aby miały chwilę na odpoczynek . jedna już jest wybrana , nad drugą Andrej sie jeszcze zastanawia. Projekt Mleko jest wyjątkowo wymagający wiec tu nie ma miejsca na improwizację . no i oczywiście "Mleko" to nagość a nie każda modelka ma taki zakres pracy, duże doświadczenie modelki jest konieczne. zresztą podobnie wizażyści. bedą mieli co robić.

Warsztatowe portfolio Andreja to gwarancja że modelki są zawsze fantastyczne. tym razem również tak będzie. Chyba nikt nie wątpi że tak pięknych modelek jak Polki nie ma nigdzie. :-D

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Warsztatowe portfolio Andreja to gwarancja że modelki są zawsze fantastyczne. tym razem również tak będzie. Chyba nikt nie wątpi że tak pięknych modelek jak Polki nie ma nigdzie. :-D
    A gdyby tak skończyć marketoidowe pitolenie i po prostu pokazać jakie modelki będą? Da się?
    Konkretnie proszę, a nie "będzie pan zadowolony". No akurat nie ja, bo się nie wybieram. Z ciekawości i w imieniu ewentualnych uczestników z tego forum pytam.

Uzależniony

Domyślnie

Vitez. trochę luzu. Wieź waleriankę lub co tam innego lubisz. Słońce za oknem. wiosna. Wiecej radości z życia.
    Warsztaty Andreja to ma być fotograficzna eksplozja kreatywności. Zabawa, nauka i mam nadzieję wiele świetnych fotografii w portfolio uczestników. Szykujemy wszystko tak aby warsztaty były dalekie od pedagogiczno/wykładowczo/profesorskiej fotonudy. Bedzie sie działo i bedzie ciekawie. Nie wiem jakie znaczenie mają tu personalia modelek. Jeśłi uczestnicy wyrażą taką ochote dostaną linki do pf modelek ale nie na tym sie skupiamy.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Takem czuł .
    Weź dobry przykład z innych wątków warsztatowych na forum, a sporo ich. Mniej bełkotu a więcej konkretów - to chyba bardziej przyciąga chętnych, niż pseudonatchnione wyznania.

Pytanie o modelkę to prośba o prezentację modelki - najlepiej na przykładowych zdjęciach jak wygląda. Nie o personalia, bo ich podawanie może złamać ustawę o ochornie danych osobowych.

Nie potrzebuję walerianki tylko prostych konkretów.

Uzależniony

Domyślnie

skąd Vitez w Tobie tyle negatwnej energii? Wiecej wiary w ludzi. ja wiem że moderowanie forum degraduje postrzeganie otaczającej rzeczywistości ale uwierz mi Świat nie jest zły a ludzie wokół to wcale nie są wrogowie.
    Działamy. organizujemy. probujemy zrobić coś fajnego i troszkę inaczej podejść do Warsztatów. Masz rację. jeśłi dla kogoś najwazniejsze jest Nazwisko modelki , nazwa producenta lamp czy wielkość matrycy w aparacie to warsztaty Andreja są zdecydowanie nie dla niego. natomiast jeśli ktoś chce troszkę inaczej spojrzeć na fotografię , zrozumieć że studio to nie tylko portret i beauty czy akt, nauczyć sie błyskać w plenerze, niekoniecznie wydając na to fortunę, to takie osoby własnie zapraszamy.
    Na forum jest masa Warszatatów. lepsze i gorsze. tańsze i droższe. Ale to super że są, że jest wybór. że komuś sie chce tym zajmować i przekazywać wiedze i umiejętnośći. A że nie wszystko jest idealne. cóż. Popełnia się błedy, naprawia je i popełnia kolejne. Jak to w życiu. Niezmienne jest jedno. trzeba chcieć pozytywnie patrzeć na otaczającą nas rzeczywistość .

ps. Modelkami nikt zawiedziony nie bedzie. możesz być o to całkowicie spokojny. Zersztą to chyba oczywiste że przy pełnym zakresie pozowania amatorki nie wchodzą w rachubę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    nie mozna edytować postu wieć dopiszę tu:
    Dzieki Vitez za radę za branie przykładu z innych Warsztatów ale niestety nie mogęskorzystać . z jednej prostej przyczyny, którzy je organizują, robia swoje i świetnie im to idzie. Brawo. podziwiam wytrwałość, chęci, doświadczenie, umiejętności biznesowe. Super. Ale Takie warsztaty jak sam zauwazyłeś już są. Ale ja nie chce tego powielać. Niech każdy robi to w czym czuje sie pewnie i niech robi to po swojemu. Inaczej bedziemy mieli tu na forum milion wątków o warsztatach ślubnych i drugie tyle o portretach w studio. A po co powielać?
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 25-03-2010 o 14:42 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

skąd Vitez w Tobie tyle negatwnej energii? Wiecej wiary w ludzi. ja wiem że moderowanie forum degraduje postrzeganie otaczającej rzeczywistości ale uwierz mi Świat nie jest zły a ludzie wokół to wcale nie są wrogowie.
    Działamy. organizujemy. probujemy zrobić coś fajnego i troszkę inaczej podejść do Warsztatów. Masz rację. jeśłi dla kogoś najwazniejsze jest Nazwisko modelki , nazwa producenta lamp czy wielkość matrycy w aparacie to warsztaty Andreja są zdecydowanie nie dla niego. natomiast jeśli ktoś chce troszkę inaczej spojrzeć na fotografię , zrozumieć że studio to nie tylko portret i beauty czy akt, nauczyć sie błyskać w plenerze, niekoniecznie wydając na to fortunę, to takie osoby własnie zapraszamy.
    Na forum jest masa Warszatatów. lepsze i gorsze. tańsze i droższe. Ale to super że są, że jest wybór. że komuś sie chce tym zajmować i przekazywać wiedze i umiejętnośći. A że nie wszystko jest idealne. cóż. Popełnia się błedy, naprawia je i popełnia kolejne. Jak to w życiu. Niezmienne jest jedno. trzeba chcieć pozytywnie patrzeć na otaczającą nas rzeczywistość .

ps. Modelkami nikt zawiedziony nie bedzie. możesz być o to całkowicie spokojny. Zersztą to chyba oczywiste że przy pełnym zakresie pozowania amatorki nie wchodzą w rachubę.
    ale to aż dziwne, że się Tobie chce takie elaboraty pisać, zamiast po prostu napisać/podlinkować, że modelka będzie taka to a taka; lub przyznać, że jeszcze modelki nie zaangażowano.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów