Michał chodzi o to, że zdjęcia są przeciętne i jest ich za dużo. To miałem na myśli pisząc przegadane. Inną sprawą jest wrzucać taki materiał na bloga, żeby pary młode miały wgląd w większą ilość zdjęć, a inna wrzucać materiał pod oko innych fotografów. Oko fotografa zawsze będzie dużo bardziej krytyczne. Zdecydowanie lepiej jest obejrzeć materiał składający się z kilku/kilkunastu zdjęć dobrych niż z wielu przeciętnych.
Spójrz tak : zdjęcia 78-82 praktycznie jedno i to samo - wykorzystanie motywu odbicia. Ok młodym tak się zdjęcia oddaje i to rozumiem ale na forum ja wybrał bym max 1. To samo później - 3 zdjęcia pokazujące auto PM - moim zdaniem żadne z tych zdjęć nie jest na tyle ciekawe aby było warte publikacji.
I tak jeszcze kilka razy - to jest przegadanie tematu. Moim zdaniem pod oko innych fotografów lepiej jest pokazać kilkanaście klatek. Mocna selekcja pozwala stworzyć materiał dużo bardziej zwięzłym i zdecydowanie bardziej interesującym. Nie musisz pokazać każdego fragmentu ślubu żeby opowiedzieć całą historię. Nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak bo nie to mam na celu

Pozdrawiam Szymon