Cytat Zamieszczone przez yerzu Zobacz posta
Michał chodzi o to, że zdjęcia są przeciętne i jest ich za dużo. To miałem na myśli pisząc przegadane. Inną sprawą jest wrzucać taki materiał na bloga, żeby pary młode miały wgląd w większą ilość zdjęć, a inna wrzucać materiał pod oko innych fotografów. Oko fotografa zawsze będzie dużo bardziej krytyczne. Zdecydowanie lepiej jest obejrzeć materiał składający się z kilku/kilkunastu zdjęć dobrych niż z wielu przeciętnych.

Spójrz tak : zdjęcia 78-82 praktycznie jedno i to samo - wykorzystanie motywu odbicia. Ok młodym tak się zdjęcia oddaje i to rozumiem ale na forum ja wybrał bym max 1. To samo później - 3 zdjęcia pokazujące auto PM - moim zdaniem żadne z tych zdjęć nie jest na tyle ciekawe aby było warte publikacji.

I tak jeszcze kilka razy - to jest przegadanie tematu. Moim zdaniem pod oko innych fotografów lepiej jest pokazać kilkanaście klatek. Mocna selekcja pozwala stworzyć materiał dużo bardziej zwięzłym i zdecydowanie bardziej interesującym. Nie musisz pokazać każdego fragmentu ślubu żeby opowiedzieć całą historię. Nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak bo nie to mam na celu Pozdrawiam Szymon
spoko, dzięki że wyskrobałeś co nie co.
uważasz że wszystkie są przeciętne czy jest trochę dobrych kadrów ?
może faktycznie będę mniej wrzucał...... przemyślę.

Jeśli chodzi o motyw lustra, to ostatnio zauważyłem że wszędzie szukam luster... taka mała obsesja ;-)