Strona 38 z 40 PierwszyPierwszy ... 283637383940 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    To, że zdjęcia niestaranne.
    Papudrok?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

A idźcie wy na browara, a nie się tu sprzeczacie :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    A idźcie wy na browara, a nie się tu sprzeczacie :P
    jeśli mówisz o mnie i o Panku, to ja się tam nie sprzeczam.

Po prostu myślałem, że chłopaki z prowincji (czyli ja) i chłopaki z quasi Warszawy, czyli z Ursynowa (Pank) trzymają się razem... że sobie można dać cynka, pierdyknąć tę samą miejscówkę i wielkiego halo z tego nie będzie..
    Pieniądze nie śmierdzą.

Chłopaki z Zielonki są charakterne, więc te dwie podobne fotki wyrzuciłem, zrobię lepsze (chociaż nie muszę). A na chłopaków z Ursynowa uwagę baczniejszą mieć będę.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Chłopaki z Zielonki mocno awanturne są i zamiast słuchać i rozumieć od razu biorą się do wyrywania sztachet. Chłopak z Ursynowa bez problemu dał cynk na miejscówkę więc chyba oczywiste że nie miał nic naprzeciwko. Chłopak z Ursynowa wyraził tylko opinię że umieszczanie identycznych zdjęć w niedługim czasie po tym jak pokazał je ktoś inny nie jest marketingowo dobrym pomysłem i przy okazji chciał dać kopa chłopakowi z Zielonki żeby nie był leniem i się trochę wysilił. To że zdjęcia o których mowa były akurat chłopaka z Ursynowa jest w tym przypadku bosko nieistotne.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Chłopaki z Zielonki mocno awanturne są i zamiast słuchać i rozumieć od razu biorą się do wyrywania sztachet. Chłopak z Ursynowa bez problemu dał cynk na miejscówkę więc chyba oczywiste że nie miał nic naprzeciwko. Chłopak z Ursynowa wyraził tylko opinię że umieszczanie identycznych zdjęć w niedługim czasie po tym jak pokazał je ktoś inny nie jest marketingowo dobrym pomysłem i przy okazji chciał dać kopa chłopakowi z Zielonki żeby nie był leniem i się trochę wysilił. To że zdjęcia o których mowa były akurat chłopaka z Ursynowa jest w tym przypadku bosko nieistotne.
    lepiej browary zacznij chłodzić na przegrany battle

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie strasz bo się przejmę i zrezygnuję.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

PAnk, tak zapytam tylko: ile mamy jeszcze czasu na ten battle ? Miesiąc będzie ?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Spokojnie, jak nie więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Spokojnie, jak nie więcej.
    no to podwajam stawkę - 20 browarów.
    Niech się młodzież uczy od starej gwardii.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jakiej?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 38 z 40 PierwszyPierwszy ... 283637383940 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów