Pokaż wyniki od 361 do 370 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Widzę Michał że się przejąłeś. Niepotrzebnie. Intencją moją nie było ruganie Cię za zżynanie, nie boję się też że mi zabierzesz klientów, po prostu uważam że wstawianie zdjęć prawie identycznych jakie chwilę wcześniej pokazał inny fotograf, niezależnie od tego kto to był, nie jest dobrym pomysłem, i świadczy o tym że kopiujesz a nie kreujesz. Marketingowo, zły pomysł. Żadne miejsce niczego nie WYMUSZA, wymusić jedynie może Twoja głowa.
    Pank, no niestety, ale muszę z Tobą dalej dyskutować... bo to nie ja się przejąłem ale Ty.... to że zasugerowałeś że zrzynam, no cóż, przykro mi. Z tego co pamiętam to dwie fotki moje są podobne do Twoich, zresztą PODOBNE nie identyczne. I one nie są "prawie identyczne", no wybacz....
    zachowujesz się tak, jakbyś odkrył Amerykę z tym, że masz ujęcie gdzie para młoda stoi przy oknie na klatce schodowej, a w dole widać schody..... Idę o zakład, że kilku innych fotografów zrobiłoby podobne ustawienie, nie mówię identyczne PODOBNE....
    to samo z ujęciem z dołu w górę - gdzie widzimy całującą się parę młodą a w tle schody.....
    A obróbka ? Po prostu tekstura - i tyle..... klatka schodowa, bród, tekstura...

Szkoda że nie zwróciłeś uwagę na dwa pozostałe ujęcia które tu pokazałem - czyli panna młoda odbita w szybie oraz to na zbliżeniu gdzie się całują. Czy one też są zbyt podobne ?

cholernie żałuję że poszedłem tam na Targową do tej kamienicy, mogłem sobie znaleźć inna kamienicę - chociaż jest z tym problem jak wiesz.
    nie wiedziałem że będziesz robił z tego wielkie ALE, bo jak podkreślam - dwa moje zdjęcia są podobne, nie "prawie identyczne".

I nie ironizuj PLEASE z tekstem że to ja się przejąłem - bo widać, że to Ty się przejąłeś - jak pisałem wcześniej - gdyby było inaczej olał byś to.

Jeśli chodzi o moje portfolio to "no problem" - nie wrzucę do niego tych dwóch podobnych kadrów. Aż tak mi na tym nie zależy, nie mam aż takiego ciśnienia. Znajdę sobie sam miejscówkę w podobnym klimacie.
    Mam nadzieję że nie będziesz miał za złe jak uchwycę ich profile i schody w tle ? A tektury ? Czy będę mógł ich użyć ? (....).

Tak jak już wcześniej pisałem - gdybym nie widział Twoich zdjęć, to te moje byłyby takie same - po prostu OKNO, PROFILE MŁODYCH itd . ale tego już Ci nie udowodnię.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    OK, żeby zmienić temat, wrzucę kilka z cadillaca.
    Mam nadzieję że Pank nie robił cadillaca ? ;-)

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    OK, te dwa podobne wywaliłem z mojej galerii CB - te, które zostały nie są podobne do żadnych Twoich z tej klatki. Przynajmniej nie kojarzę.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 21-07-2010 o 16:21 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów