Pokaż wyniki od 331 do 340 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ja tam się święcie nie oburzam, byłem na tej klatce kilka razy, nie mam ani jednego powtórzonego ujęcia. Ty zrobiłeś tak samo tylko gorzej, dla mnie bez sensu. Nie chciał bym mieć identycznych kadrów w folio jak inny fotograf, ale to Twoja gęba i Twoje buraczki, mi tam wszystko jedno.
    ale co tak samo ? tak samo jak Ty ? chyba trochę Cię pycha rozpiera, sorry....

temat schodów mnie kręci od dawna, od dawna chciałem to zrobić, jak tam wszedłem to rozejrzałem się i wiedziałem co chcę zrobić, zdjecia z góry na dół, z dołu w górę, przy oknie...... zresztą okno to chyba oczywista rzecz na tej klatce schodowej - cieżko go nie zauważyć i cieżko nie wykorzystać...

tak jak pisałem wcześniej ten temat jest taki, że trudno tu odkryć amerykę...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wiesz co PAnk, ale kwasisz..... specjalnie przejrzałem Twoje schody - i OK, kadry są podobne - całujaca się Para Młoda fotografowana z dołu w górę - widać ich powiedzmy profile a w tle schody..... ja zrobiłem podobnie, ale to ustawienie samo się narzuca - no bo jak są schody, to warto mieć parę młodą i te schody w tle...
    to samo przy oknie...... chyba nie chcesz powiedzieć że odkryłeś amerykę robiac zdjecie parze młdoej jak siedzi przy oknie i widać jednocześnie schody ?
    znaleźć Ci podobne zdjecia w sieci gdzie widać parę młodą przy oknie i jednocześnie schody ?
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 20-07-2010 o 09:25 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów