Dla mnie dziwny kadr no ale nie można mu odmówić oryginalnościMam trochę wrażenie że oni zaraz polecą na prawo aleee to może przez zawirowania pogodowę mnie się kręci w łepetynie
![]()
Dla mnie dziwny kadr no ale nie można mu odmówić oryginalnościMam trochę wrażenie że oni zaraz polecą na prawo aleee to może przez zawirowania pogodowę mnie się kręci w łepetynie
![]()
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 16-06-2010 o 11:38 Powód: Automerged Doublepost
O zerze zapomniałeś.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ostatnio miałem parę co młoda była nie w sosie bo kupiła album na 100 zdjęć a z pleneru dostali 40.....:rolleyes:
Jak nie ustalasz wcześniej ile zdjęć dostaną to się nie dziw że mogą być nie w sosie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A, na to niestety rady nie ma, znaczy się jest, pokazanie paluszkiem odpowiedniego miejsca w umowie, i zaakceptowanie tego że kobieta to taki typ co czasem strzela focha.
Albo wywołanie 150 i zdanie pustego albumu wraz z odbitkami i niech sobie sami wklejają w takich proporcjach, jakie sobie tylko wymarzą![]()
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 16-06-2010 o 14:18 Powód: Automerged Doublepost