Strona 19 z 40 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta

nie masz porfolio żadnego ? nic a nic ?
    cos jest ale jeszcze nie takei jak bym sobie tego zyczyl
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    kurna edytowac nie mozna :/
    ?????????/
    Ostatnio edytowane przez canonfun ; 27-05-2010 o 21:10 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canonfun Zobacz posta
    cos jest ale jeszcze nie takei jak bym sobie tego zyczyl
    kurna edytowac nie mozna :/
    ?????????/
    rozumiem.
    ja też nie mam takiego jakbym sobie życzył...

Domyślnie

cos jest ale jeszcze nie takie jakie bym sobie tego zyczyl - tak mialo byc...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    100 ? ja rozumiem że tyle oddajesz, ale.... na cały dzień reportażu to mało troszkę. Myślę że wybierzesz te 150.... a będzie trudniej i ciekawiej.
    Pank, ziomalu, wiem że wybierzesz 150, w końcu chłopak z wawy jesteś ! ;-)
    dla mnie rozsądny termin to 2 tygodnie.....
    Hm ?
    Nie ma mowy, nie będę obrabiał 50% materiału więcej tylko dla tego żeby zrobić battla. Nie dam więcej niż 100 ale możemy się umówić że tematem będzie reportaż i jeżeli uważasz że potrzebujesz 150 klatek żeby pokazać całe wydarzenie to możesz, ja się zmieszczę w 100 razem z plenerem. Ale, tak jak pisałem to musi potrwać, z 2 ślubów które mam na tapecie pokazywałem już kilka zdjęć z plenerów, więc potrzebna zupełnie nowa para, do tego zanim pokażę tutaj całościówkę najpierw muszę oddać zdjęcia parze więc do tematu możemy wrócić za jakieś 2-3 miesiące. Pasi?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canonfun Zobacz posta
    cos jest ale jeszcze nie takie jakie bym sobie tego zyczyl - tak mialo byc...
    nie musiałeś powtarzać, wyłapałem z kontekstu ;-)

Domyślnie

eee nie bede w Twom watku podawal linka do PF

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nie ma mowy, nie będę obrabiał 50% materiału więcej tylko dla tego żeby zrobić battla. Nie dam więcej niż 100 ale możemy się umówić że tematem będzie reportaż i jeżeli uważasz że potrzebujesz 150 klatek żeby pokazać całe wydarzenie to możesz, ja się zmieszczę w 100 razem z plenerem. Ale, tak jak pisałem to musi potrwać, z 2 ślubów które mam na tapecie pokazywałem już kilka zdjęć z plenerów, więc potrzebna zupełnie nowa para, do tego zanim pokażę tutaj całościówkę najpierw muszę oddać zdjęcia parze więc do tematu możemy wrócić za jakieś 2-3 miesiące. Pasi?
    Pank, ja pisałem TYLKO o reportażu.....

Więc OK, TYLKO REPORTAŻ, może być 100 fotek.
    Pasuje ?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Bez pleneru to 70. Ale i tak musi być nowa para bo te 2 które obrabiam są już rozpoznawalne. To nie problem bo teraz śluby mam praktycznie co tydzień aż do października ale muszę jeszcze obrobić, wywołać i oddać. Dla tego proponuję termin za jakieś 2-3 miesiące.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Bez pleneru to 70. Ale i tak musi być nowa para bo te 2 które obrabiam są już rozpoznawalne. To nie problem bo teraz śluby mam praktycznie co tydzień aż do października ale muszę jeszcze obrobić, wywołać i oddać. Dla tego proponuję termin za jakieś 2-3 miesiące.
    potargujmy się po warszawsku - 80 fotek, sam reportaż.....

termin 2-3 miesiące mi pasuje.

???
    a z resztą....niech będzie że Ty 70, spoko.
    Ja oddam na pewno 70 a może więcej.

Umowa stoi ?
    tylko myślę że ludzie rozpoznają które Twoje a które moje.....
    ale trudno, będzie jak będzie.

A stawka ? 10 browarów ? oczywiście Żywiec ?
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 27-05-2010 o 21:28 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

Dobra, mi pasi zupełna dowolność w ilości zdjęć, chcesz, daj 70 chcesz, daj 150 mi wszystko jedno, chociaż z drugiej strony wystarczy zajrzeć tu żeby zorientować się który jest czyj jeżeli będzie nie po tyle samo więc może umówmy się że między 70 a 80 i tyle. Stawka ok, żywca nie lubię, ale myślę że zwycięzca wybierze markę, ok?

Strona 19 z 40 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów