cos jestale jeszcze nie takie jakie bym sobie tego zyczyl - tak mialo byc...
Nie ma mowy, nie będę obrabiał 50% materiału więcej tylko dla tego żeby zrobić battla. Nie dam więcej niż 100 ale możemy się umówić że tematem będzie reportaż i jeżeli uważasz że potrzebujesz 150 klatek żeby pokazać całe wydarzenie to możesz, ja się zmieszczę w 100 razem z plenerem. Ale, tak jak pisałem to musi potrwać, z 2 ślubów które mam na tapecie pokazywałem już kilka zdjęć z plenerów, więc potrzebna zupełnie nowa para, do tego zanim pokażę tutaj całościówkę najpierw muszę oddać zdjęcia parze więc do tematu możemy wrócić za jakieś 2-3 miesiące. Pasi?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Bez pleneru to 70. Ale i tak musi być nowa para bo te 2 które obrabiam są już rozpoznawalne. To nie problem bo teraz śluby mam praktycznie co tydzień aż do października ale muszę jeszcze obrobić, wywołać i oddać. Dla tego proponuję termin za jakieś 2-3 miesiące.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
potargujmy się po warszawsku - 80 fotek, sam reportaż.....
termin 2-3 miesiące mi pasuje.
???
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a z resztą....niech będzie że Ty 70, spoko.
Ja oddam na pewno 70 a może więcej.
Umowa stoi ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
tylko myślę że ludzie rozpoznają które Twoje a które moje.....
ale trudno, będzie jak będzie.
A stawka ? 10 browarów ? oczywiście Żywiec ?
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 27-05-2010 o 21:28 Powód: Automerged Doublepost
Dobra, mi pasi zupełna dowolność w ilości zdjęć, chcesz, daj 70 chcesz, daj 150 mi wszystko jedno, chociaż z drugiej strony wystarczy zajrzeć tu żeby zorientować się który jest czyj jeżeli będzie nie po tyle samo więc może umówmy się że między 70 a 80 i tyle. Stawka ok, żywca nie lubię, ale myślę że zwycięzca wybierze markę, ok?