Zamieszczone przez czerwiniak Mydło Panie sam jesteś mydło ;-)
moja fotografia ślubna oraz dziecięca i kobiet na CB - zapraszam!
Powidło! Mi się podoba.
36. źródło Wygrzebałem to. Koło roku 2005 robione. Niestety nie mogę znaleźć większego obrazka....
Zamieszczone przez michal_sokolowski sam jesteś mydło ;-) Taka jest moja opinia, i skończ z takimi głupimi docinkami. Mi sie nie podoba, i tyle.
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka ---------------------------------------
Zamieszczone przez czerwiniak Taka jest moja opinia, i skończ z takimi głupimi docinkami. Mi sie nie podoba, i tyle. "Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma, wręcz przeciwnie ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością"
Zamieszczone przez michal_sokolowski "Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma, wręcz przeciwnie ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością" ..to siedź, i nie docinaj głupimi tekstami. Ja mam tyle dopowiedzenia w tym wątku. Dziękuje
Dobranoc. 36 Ekstra kompo!
Zamieszczone przez micles Dobranoc. 36 Ekstra kompo! poszperam jeszcze to może znajdę troszkę ulicznych "reporterskich abstrakcji geometrycznych" z czasów 350d. ;-)
Zamieszczone przez micles Dobranoc. 36 Ekstra kompo! Pytał się Ciebie ktoś o zdanie?
Zamieszczone przez czerwiniak Pytał się Ciebie ktoś o zdanie? stary, wyluzuj. Pleace and love.
Zasady na forum