Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: 40D i zdjecia seryjne

mcmviper
    Guest

Domyślnie 40D i zdjecia seryjne

Witam!

Zastanawiam sie nad zmiana karty do 40 i zaciekawilem sie dlaczego tryb seryjny przy jakich kolwiek ustawieniach recznych (M, A, S czy tez P) mam ograniczona ilosc zdjec w serii do 6 i nie wazne czy cykam w raw czy jpg - a z tego co wiem to chcby przy rawach to te 17 klatek powinien strzelis w serii, nie mowiac o jpgach gdzy przy niskiej rozdzialce to i cala karte mozna zapelnic. Natomiast w trybach automatycznych aparat wyrabia tyle ile powinien. A tak karta jest wystarczajaco szybka jak na 40 - SanDisk Extreme III

Pomocy koledzy i kolezanki co moze byc nie tak... instrukcja przestudiowana i nic..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ok udalo mi sie rozwiazac problem... okazalo sie, ze to przed odszumianie przy wysokim iso jest temu winna...
    Ostatnio edytowane przez mcmviper ; 10-03-2010 o 22:29 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ten typ tak ma, mój też się dławi na Extreme III i nowej Ultrze.

Ba, na nowym Extreme 60mb/s po paru klatkach, nawet sjpg wysiada (zwalnia).
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A wystarczy PRZED założeniem nowego wątku rozejrzeć się po tytułach innych wątków, szczególnie tych PRZYKLEJONYCH: http://canon-board.info/showthread.php?t=46757

Uprawnienia umieszczania postów