Hm, jeśli mogę coś wtrącić - miejsce do fotografowania wydaje mi się bardzo ciekawe - mające duży potencjał do zabaw z kompozycją, powtórzeniami, geometryzacją przestrzeni - tu trochę niewykorzystany (jestem w stanie zrozumieć, że klient ma swoje "widzimisię" i trzeba to uwzględnić, bo to w końcu foty robione w konkretnym celu). Inna sprawa - jeśli ma to być gdzieś w folderze, reklamie itp. to po pierwsze wydaje mi się, że pojazd powinien być umyty przed fotami. Tak samo dźwig i kontenery podretuszowane nieco (usunięte plamy, rdza itp.), Usunięte kałuże z drogi... Po prostu wygląda to na pierwszy rzut oka niechlujnie. Taka fotografia to przede wszystkim sztuka panowania nad detalami, że o świetle nie wspomnę.
Gdyby to ode mnie zależało to puściłbym na scenę więcej światła i zrobił mniej cieni, dobrze to wyretuszował i nasycił kolory. Krzywe kadry... Cóż, chyba też mi nie przypadły do gustu. Może przy niektórych ujęciach ma to sens jak z tą ładowarką, ale już ten kontener z dźwigiem to tak średnio...