Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: iso

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patricko Zobacz posta
    wpierw proponuje zakup jakiegos najprostszego kompakta i przestudiowanie solidne literatury foto nim zaczniesz blyszczec wsrod znajomych swoich 450d; snobizm sie szerzy
    Jestem nowy na (tym) forum, jestem "świeżym" posiadaczem lustrzanki (jak napisałem kilka postów wyżej - dopiero się uczę.
    Wydaje mi się, że takie odpowiedzi geniuszy zniechęcają generalnie ludzi do zadawania pytań (będą się bać krytyki i wyśmiania). Sam rejestrując się tutaj i zadając pytanie chciałem się czegoś dowiedzieć i wypowiedzi kilku forumowiczów pomogły mi. Poczułem, że kompetentni ludzie chcą się podzielić swoją wiedzą i doradzić nowicjuszowi. Mam nadzieję, że w takim celu powstało to forum (a nie jako miejsce, w którym doświadczeni mogą spojrzeć z góry na takich, którzy ośmielają się zadać pytanie).

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Bzdury piszesz, każdy kiedyś zaczynał.
    Jak kupiłem Canona to pierwsze co zrobiłem to przeczytałem instrukcję od dechy do dechy. Do 40D jest świetnie napisana i można się sporo nauczyć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    To było do patricko
    Ostatnio edytowane przez dreamstorm ; 11-03-2010 o 17:31 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Coś już napisał Awatar Adamek13
    Miasto
    Radzymin

Domyślnie

wpierw proponuje zakup jakiegos najprostszego kompakta i przestudiowanie solidne literatury foto nim zaczniesz blyszczec wsrod znajomych swoich 450d; snobizm sie szerzy
    OT. To jest właśnie przykład snobizmu. Brawo

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nieźle pojechałeś... Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to raczej się nie odzywaj.
    Przeczytanie instrukcji od deski do deski nikomu jeszcze nie zaszkodziło, a na pewno się przyda. Książkę o podstawach fotografii też warto mieć. Nie mniej, nie jest to jednak powód do pisania takich postów, jak zacytowany.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mar_ko Zobacz posta
    Jestem nowy na (tym) forum, jestem "świeżym" posiadaczem lustrzanki (jak napisałem kilka postów wyżej - dopiero się uczę.
    Wydaje mi się, że takie odpowiedzi geniuszy zniechęcają generalnie ludzi do zadawania pytań (będą się bać krytyki i wyśmiania). Sam rejestrując się tutaj i zadając pytanie chciałem się czegoś dowiedzieć i wypowiedzi kilku forumowiczów pomogły mi. Poczułem, że kompetentni ludzie chcą się podzielić swoją wiedzą i doradzić nowicjuszowi. Mam nadzieję, że w takim celu powstało to forum (a nie jako miejsce, w którym doświadczeni mogą spojrzeć z góry na takich, którzy ośmielają się zadać pytanie).
    Się niczym nie przejmuj. Rób zdjęcia, experymentuj .... i nie słuch rad takich "geniuszy".

Pozdro.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

fakt, że jest to dział dla początkujących ale bez przesady. teraz w sieci mozna tyle przeczytac o tym !

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów