Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: [Gdańsk] warsztaty fotografii studyjnej

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie [Gdańsk] warsztaty fotografii studyjnej

http://www.how2foto.com/

trafiłam przypadkiem na info, więcej nic nie wiem
    wrzucam, bo może kogoś zainteresuje
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Coś już napisał Awatar Wiesiek_TGT

Domyślnie trochę małe doświadczenie ...

... w fotografii studyjnej ma autor, sądząc po zdjęciach w porfolio.
    Widać na nich, że dopiero zaczyna pracę ze światłem studyjnym.
    Przepraszam , że się wtrącam ale aby uczyć innych samemu trzeba mieć poziom bardzo wysoki ...

Pozdrawiam
    Wiesiek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiesiek_TGT Zobacz posta
    ... w fotografii studyjnej ma autor, sądząc po zdjęciach w porfolio.
    Widać na nich, że dopiero zaczyna pracę ze światłem studyjnym.
    Przepraszam , że się wtrącam ale aby uczyć innych samemu trzeba mieć poziom bardzo wysoki ...
    To się ostatnio zrobił modny sposób na wyciągnięcie kasy z bardzo początkujących osób chcących zobaczyć co to jest studio. Albo na pokazanie się po prostu.
    Parę godzin gadania, podstawy macania lamp i już parę stówek w kieszeni. No ale cóż... chyba nie da się tego ukrócić.

Domyślnie

a mi się zdaje że w tej cenie nie damy rady znaleźć ciekawszej propozycji na zapoznanie się ze sprzętem i ustawieniami.
    Na początek to dobra propozycja.
    Samo zorganizowanie takiego eventu to spore koszty więc te wpisowe to raczej pokryją koszty.

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mnożą się kursy fotograficzne. Szkoda tylko że prowadzący te kursy reprezentują taki poziom.
    W tym wypadku prowadzącemu też przydało by się ukończenie kilku kursów na wyższym poziomie.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No ja nie mam żadnego doświadczenia i do studia mnie nie ciągnie, więc nie byłam w stanie ocenić...
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

jurek.gdynia
    Guest

Domyślnie

Szczerze mówiąc przed pierwszymi warsztatami na które się wybierałem organizowanymi przez how2foto.com miałem pewne obawy jako, że cena niska, brak nazwiska jakiegoś znanego fotografa, pierwsza myśl jakaś lipa!! Ale po pierwszych warsztatach okazało się że prowadzący mają naprawdę dużą wiedzę i potrafią ją w przystępny sposób przekazać.
    Kolejnym atutem (dla mnie) dla osoby która zaczęła dopiero przygode z fotografią jest możliwość obcowania ze sprzętem którego jak wiadomo na samym początku się nie posiada.

Według mojej oceny każdy kto zaczyna przygodę z fotografią lub robi zdjęcia a nie miał stycznośći ze sprzętem studyjnym znajdzie na tych warsztatach coś dla siebie.

Serdecznie polecam i na pewno na tych warsztatach mnie spotkacie!

Rafal_[o]
    Guest

Domyślnie

Ja jestem bardzo zadowolony z tych warsztatów ponieważ jest świetna atmosfera, można się pośmiać, usłyszeć ciekawe historie i do tego sporo się nauczyć. Dla takiej osoby początkującej jak ja, taki przyjemny sposób nauki jest o wiele bardziej przystępny. Po warsztatach zauważyłem znaczący progres w jakości moich zdjęć, i o to mi chodziło nie spodziewałem się że będę od razu tworzył oszałamiające fotki, bo w takim wypadku raczej powinienem pójść na warsztaty z PhotoShopa ;p .. Serdecznie zapraszam! i niech moc lampy będzie z wami...

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

nie mogę się oprzeć wrażeniu, że mój post wywołał jakąś niesamowitą potrzebę rejestracji na forum, żeby wyrazić zachwyt nad tymi warsztatami...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No.. zastanawiające. Jakże wiarygodny sposób .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów