Może trochę kultury?Zamieszczone przez Nemeo
Donald Tusk
Lech Kaczyński
Tiaaa najlepiej nic nie sie nie odzywac gdy nas PiS robi na szaro :-(
Chyba faktycznie niedlugo to bedzie nasze nowe godlo:
http://www.max.boo.pl/ibf/index.php?showtopic=869
no wlasnie.. ostatnio tez sie zastanawialem nad tym ze musi byc cos pomiedzy III i IV no i biorac pod uwage historie nie bedzie to nic milego... hmm przeoczylem gdzies w kampanii PiS ze oni nam zorganizuja to co pomiedzy III i IV RPZamieszczone przez birez
S45 user
Przepraszam jeśli obraziłem Twoje ugrupowanie polityczne, ale to co wyprawiają kaczory ze swoim PIS-em przechodzi ludzkie pojęcie.Może trochę kultury?
Cieszę się, że moderator wreszcie zwrócił na to uwagęZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Przepraszam wszystkich, których uraziłem moją wypowiedzią.
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 27-10-2005 o 14:35
Eee, grunt że złotówka spada na łeb na szyjęMoje ciężko zarobione franki bedą więcej warte
![]()
Chciałem coś naPiSać, ale skoro wymagana jest elegancja, to wymiękam.
Jak można PiSać elegancko o partii, której nazwa jest już nieelegancka.
Albo zajmę się sPiSywaniem PiSuarów.
PiSemnie PiSSdrawiam PISS. (Chyba jakiś błąd popełniłem, ale nie wiem gdzie)
A, zapomniałem![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez kocis ; 28-10-2005 o 09:22
ja tam jestem zdolowany wynikami wyborow.. nie wiem czy pisze w temat bo 14 stron postow nie chcialo mi sie czytac
Maly kargul prezydentem - dobrze ze niebawem opuszczam ten kraj
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.